Het is weer terug top. Voortreffelijk gegeten met spontaan gemaakte kleine hapjes. Vooral de bediening en de sommelier (WMF )maakten het een perfect geheel. Ga zo door!
Heerlijk gegeten. Echt voortreffelijk. Personeel is heel erg vriendelijk, geeft uitleg bij ieder gerecht en zorgt ervoor dat je niets te kort komt. Dit restaurant is echt een aanrader!
mijn vrouw en ik hebben op 29/10/11 superlekker gegeten in dit restaurant .Mooie ambiance, goede bediening en een fijne keuken . Zeer goede zonnevis ,wilde haas en fasant gegeten mooi bereid in al hun eenvoud begeleid met mooien wijnen ,en zeer geslaagde avond . bedankt aan de engel.
Tot november C en C
Prima atmosfeer maar geen goed eten (waaronder zeer zoute mosselen) en duur betalen voor matige wijnen. Voor het geld dat je hier besteedt kan je ergens anders wel goed eten. Ik zie mezelf niet weer bij De Engel gaan eten, daarvoor zijn er teveel goede eetgelegenheden.