Deze hippe zaak past perfect in hét culinaire steegje van Den Bosch. Origineel is de high tea met verschillende zoete en hartige hapjes. Een lust voor de smaakpapillen zijn de vitello tonato en de salade zoetelief. De kok heeft merkbaar plezier in zijn werk en maakt op creatieve wijze gebruik van verse ingrediënten. Zoetelief bewijst dat de combinatie van passie en puurheid kan leiden tot iets moois.
Afgelopen zaterdag hebben we hier héérlijk geluncht met 4 vriendinnen. De kaart biedt voldoende keuze en de bediening snapt waar ze mee bezig zijn! Echt een aanrader als je een lunch plek zoekt in Den Bosch!
Afgelopen zondag geborreld met vrienden bij Zoetelief. We hadden wat vingerfood hapjes besteld met erbij een glaasje wijn. De hammen en salami's zijn lekker. Echter toen we de rekening kregen vielen we bijna van onze stoel. Dat viel tegen we moesten maar liefst met zijn vieren 125 euro afrekenen voor een paar fingerfood hapjes en een glaasje wijn. Daar kan ik ergens anders gewoon voor gaan eten. Hier gaan wij niet snel meer borrelen.
Zoetelief was echt een ervaring. Superrestaurant! Kom uit A'dam en ben best kritisch, maar heb geen minpunten. Gastheer wist wat hij deed, goede wijnsuggestie voor bij het diner. Zaterdagavond, hele restaurant vol, erg gezellige en leuke ambiance. Ik had vis, hij vlees, beide was erg lekker. Groente goede smaak en juiste 'bite'. Dessert was voortreffelijk, probeer de Dame Blanche is echt een ervaring! Ikzelf had de chocolodetaart, was lekker smeuig van binnen, geserveerd met ijs en mandarijn jelly. Super! Bediening was vlot, erg vriendelijk en hadden hun aandacht erbij. Volgende keer als ik weer in Den Bosch ben, ga ik weer!