We hebben hier gisteravond ontzettend lekker gegeten. Daarnaast was de bediening uitstekend en hangt er een leuke sfeer in het restaurant. We hebben dankzij dit alles een hele geslaagde avond gehad!
In 1 woord: GEWELDIG! We hadden een Groupon met het 5-gangen menu: heel bijzonder, kleine gerechten (vis en vlees, er werd ook netjes gevraagd of we nog ergens allergisch voor waren of iets niet lusten) maar je gaat echt niet met honger de deur uit. Ik heb wel eens gehoord dat je als Groupon-klant als 2e rangs kant wordt behandeld, gelukkig heb ik dat nog niet meegemaakt en hier zeker niet! We werden gewoon als eregasten behandeld! De wijn (Chardonney) was heerlijk, de bediening bijzonder aardig, professioneel MAAR persoonlijk en gezellig .. kortom: aanrader!!
Aardige bediening doen heel erg hun best voor je. Het menu was aardig en wijnen gingen. Je kan er prima eten maar het is niet heel bijzonder maar daar is de prijs dan ook naar. Het dessert was erg lekker. Chocolademousse, amandel ijs en, witte chocolade gevuld met stoofperenmousse.
Gisteravond met Grouponbon daar gegeten. Bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet en de jassen werden aangenomen. We kregen een 5-gangen menu, teveel om op te noemen. Kleine gerechten, mooi opgemaakt op de borden. Heel kunstig en gewaagd vond ik het stukje makreel zonder een enkel graatje. De wijn was ook goed, zowel wit als rood. We mochten zonder meerkosten het nagerecht ruilen tegen een kaasplankje. We vroegen een fris dessertwijntje erbij wat op zich wel bijzonder is. De serveerster ging kijken en had iets gevonden, erg lekker erbij. Zeer prettige bediening. We hebben een gezellige avond gehad.