Het Heden over zichzelf

Welkom in Het Heden Wij zijn gevestigd in een monumentaal pand aan het Noordeinde. U bent van harte welkom voor lunch, high tea, borrel, high wine en natuurlijk diner. in de zomermaanden verplaatst ons restaurant naar buiten. De zonnige tuin is een oase van rust, grenzend aan de paleistuinen. kijk gauw op www.hetheden.nl

Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

ActiviteitenLunchroom, Sandwichshop, Afhalen, Catering, High tea
KeukenTapas/mezze, Mediterraan & Internationaal
Menuprijs€27.50
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

28 april 2013

Tijdens een eerdere High Wine in Het Heden ontvingen we een kennismaking aanbieding voor een diner. Op zaterdag 27 april hebben we van deze aanbieding gebruik gemaakt. Heerlijk om warm ontvangen en herkend te worden. Het restaurant, prima ingericht, was niet vol maar in de loop van de avond waren vrijwel alle tafels bezet en was het gezellig druk. Het diner begon met een smaakvolle makreelsalade en een bruschetta met mooie rode tomaat. Vervolgens werden geserveerd een heerlijke venkelsalade met kummel met gerookte eendenborst en een mangochutney, een carpaccio van Bresaola met walnoten, heerlijke sappige stukje kalfsvlees met mooie verschillende groenten en een fantastische gerookte knoflooksaus. Het dessert was een witte/bruine chocolademousse met bolletje ijs en zelfgemaakte spekkoek. Samen met de heerlijke rode wijn en lekkere koffie een fantastische avond gehad in Het heden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gegeten op: 27 april 2013.
bas2011
bas2011
Meesterproever

18 april 2013

High tea besteld, was erg lekker! Alles zelf gemaakt en vers! Een goede combinatie van hartige en zoete lekkernijen. Verrassend en heerlijk was het tonijn/gerookte zalm broodje met appel!

Gegeten op: 17 april 2013.
daisykoks
daisykoks
Proever in spe

14 april 2013

Leuke plek in de tuin achter. Eten dramatische prijs/kwaliteit verhouding. 11.50 euro Lamsburger met aangebrand brood wat bitter smaakt, klein stukje vlees en wat sla met tomaat en komkommer met slappe dressing. 't geld niet waard!
Wijn wit:(sauvignon blanc) cijfertje 6 je maar wel 4 euro per glas. Merlot: zwak van smaak, en te koud geserveerd. cjiffertje 6.

Gegeten op: 14 april 2013.
MAB-CAI
MAB-CAI
Topproever

9 april 2013

Speciaal etentje in een aparte ruimte achterin. Geslaagde plek. Bediening was enorm vriendelijk en amicaal (wat prima was deze avond) maar het eten.. het was lekker. De Wine Flight bestaat uit 3 voorgerechtjes, een hoofdgerecht en een dessert van drie dingetjes. Op zich redelijke kwaliteit, niks hoogvliegend maar het was te weinig en het duurde te lang. Uren hebben we er gezeten. geen broodje, geen frietje, het waren met recht hapjes. Op het moment eet ik zelf erg weinig maar ik had zelfs trek. En we waren flink tipsy hierdoor. Beetje broodjes bij het eten? Verfijnd koken is namelijk iets heel anders dan weinig. Zou hier, met een kleinere groep zeker wel terugkomen.

Gegeten op: 6 april 2013.
Firegirl
Firegirl
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

7 april 2013

5-gangen Grouponmenu:
De reservering was wat lastig. 'Ja dan hebben we plek, hoe laat wilt u komen. O wacht is het voor Groupon'...: 'nee dan zitten we vol...' Ik snap een grouponquotum ergens nog wel een beetje, maar niet handig gecommuniceerd.

nieuwe datum dus.
Prosecco en brood (brood niet in menu voor de duidelijkheid) om te beginnen.
Makreelmousse met salade en bruschetta vooraf: heerlijk, alleen wel een heel klein hapje, maar een prima gerecht. Prosecco was al op en wijn wel besteld, maar die kwam helaas pas toen we ons voorgerecht al ophadden: zonde.
Uien-tomaten-parmezaansoep: waterig, saai, karig
Parmaham met meloen: ook hier geldt weer dat t allemaal wat erg simpel en goedkoop leek. We voelden ons nog niet echt verrast door het verrassingsmenu.
als hoofdgerecht zeebaars. 1 zeer klein filétje pp. en dan is het toch erg jammer als de tafel naast je (geen groupon) 2 filétjes heeft liggen. Zeker omdat dit was aangekondigd als hoofdgerecht. zeebaars had trouwens ook te lang in de pan gelegen. Nagerecht ok, maar niet bijzonder.
Wijnen waren overigens prima.
Al met al een ontevreden gevoel. Een gevoel ook dat je als grouponklant op t 2e plan komt. Een gemiste kans lijkt me. Met groupon (en restaurantweek) is t toch vaak even ergens aan snuffelen en als het bevalt kom je voor het volle pond terug. Dat is ze bij ons dus helaas niet gelukt. zonde...

Gegeten op: 6 april 2013.
jmp
jmp
Topproever

Schrijf zelf een recensie over Het Heden

Schrijf hieronder je recensie over Het Heden. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
MaandagGesloten