JobT 6 mei 2012 | |
3-,4- of 5-gangen verrassingsmenu is hier altijd geweldig goed verzorgd. Een van de weinige restaurants in de regio, waar de prijs/kwaliteitsverhouding prima in orde is voor Nederlandse begrippen. Geen liflafjes, maar goed verzorgde gerechten en prima wijnkennis.
Yolaine 25 april 2012 | |
Erg lekker gegeten maar wel met een paar kantekeningen eraan.
laars040 12 maart 2012 | |
In het kader van de Restaurantweek kennis gemaakt met Olijf. Het was een zeer goed samengesteld menu, de bediening was uitstekend, zeer goede sfeer |
appletreelane 11 december 2011 | |
Gisterenavond een fantastische avond gehad bij de Olijf in Nuenen met vrienden. We hadden gekozen voor het 4 gangen verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement. Eten was verrassend en de wijnen goed gekozen. Ons verzoek om een speciale wijn toe te voegen werd geaccepteerd. Personeel was uiterst vriendelijk, we voelden ons gewoon thuis. |
JohnSt 30 mei 2011 | |
Jl. zaterdag van 5-gangen verrassingsmenu met wijnarrangement genoten. Uitstekende gerechten met heerlijke wijnen. Ook hele goede toelichting bij de wijnen. Ober was zelf duidelijk ook een wijn liefhebber. Diverse verrassende dingen gegeten. Rustig tempo waardoor we (met vrienden) van een lange, gezellige avond konden genieten. Prijs-kwaliteitverhouding is absoluut ok. |
bakl 13 mei 2011 | |
Heerlijk gegeten. 3 gangen verrassing menu + bijbehorende wijn arrangement.
rvdijck 18 september 2010 | |
Al een aantal keren heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. De kreeftensoep is echt een aanrader. |
Berniebrabant 23 juni 2010 | |
Groot restaurant, maar door de verschillende ruimtes heb je daar geen erg in. Heerlijk eten, zeer correcte bediening. Rustige sfeer .. ga hier niet heen met je 'luidruchtige vrienden'. Een aanrader! |
loesje86 29 december 2009 | |
Heerlijk gegeten bij de Olijf, aanrader, druk maar prima service en aandacht |
Proever78540 22 juli 2008 | |
Olijf is modern en stijlvol ingericht. Buiten is er een mooi lounge terras. De kaart is uitgebreid, zowel a la carte als ook (verrassings)menu's, prima geprijsd. Wij genoten van het 5-gangen menu 'Olijf', met daarin toegankelijke, goed klaargemaakte gerechten, zoals carpaccio, heldere tomatenbouillon (lekker, niet bijzonder), zalm, zeebaars en een overheerlijk hemels dessert: ananas in champagne sabayon met limoensorbet ijs. Zalig! Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, prima bediening, kortom: aanrader. |
Geef zelf je mening over Restaurant Olijf