Gisterenavond een fantastische avond gehad bij de Olijf in Nuenen met vrienden. We hadden gekozen voor het 4 gangen verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement. Eten was verrassend en de wijnen goed gekozen. Ons verzoek om een speciale wijn toe te voegen werd geaccepteerd. Personeel was uiterst vriendelijk, we voelden ons gewoon thuis.
Jl. zaterdag van 5-gangen verrassingsmenu met wijnarrangement genoten. Uitstekende gerechten met heerlijke wijnen. Ook hele goede toelichting bij de wijnen. Ober was zelf duidelijk ook een wijn liefhebber. Diverse verrassende dingen gegeten. Rustig tempo waardoor we (met vrienden) van een lange, gezellige avond konden genieten. Prijs-kwaliteitverhouding is absoluut ok.
Heerlijk gegeten. 3 gangen verrassing menu + bijbehorende wijn arrangement.
Vooral het voorgerecht (oa uitmuntende zalmtartaar) en hoofdgerecht (heerlijke lamsvariantie) sprongen er positief uit. Dessert was goed maar onder het gemiddelde van de overige 2 gangen.
Prima service en de enthousiaste bediening had duidelijk een cursus sommelier gevolgd. Leuk (niet te langdradig) verhaal bij de wijn, voegt echt wat toe aan de wijnbeleving. Paste ook prima bij de gerechten, vulde elkaar echt aan zoals het hoort.
Ook leuke ongedwongen intieme sfeer, smaakvolle aankleding en voor een doordeweekse dinsdag ongeveer 3-kwart gevulde zaak (zegt ook wat).
Al met al heerlijk gegeten, ga zeker nog een keer terug!
Groot restaurant, maar door de verschillende ruimtes heb je daar geen erg in. Heerlijk eten, zeer correcte bediening. Rustige sfeer .. ga hier niet heen met je 'luidruchtige vrienden'. Een aanrader!