8.2
8.2

Jazz Jazz 10 april 2012

Dit was na 2006 en 2010 de derde keer dat ik in hier gegeten heb. Fijn om te zien dat het nieuwe Dizzy qua sfeer niets heeft ingeboet. De bediening was heel vriendelijk en attent, het eten uitstekend en prima qua hoeveelheid. Prijs kwaliteit zeer in orde.

basilico basilico 15 maart 2012

Relaxte jazz (eet)café. Gerechten en wijn zijn prima. Bediening attent. Prijzen OK. Zeker de moeite waard om er eens terug te keren.

spiedypiedy spiedypiedy 1 maart 2012

Zondag heerlijk ontbeten met het Dizzy´s lazy Sunday ontbijt. We kwamen iets te laat voor het ontbijt, maar dit was helemaal geen probleem. Er wordt je gevraagd hoe je je eitje gekookt wil hebben, je krijgt een lekker glaasje prosecco erbij, een ruime schaal met vers brood, chocoladebroodjes en crossaintjes en diverse belegsoorten. Nu nog een graad of 10 warmer, een zonnetje in de grote binnentuin en toch een jazzmuzikant of gewoon leuke jazz en we zitten er iedere zondag.

FREULEFRAN FREULEFRAN 29 februari 2012

Het Dizzy van vroeger qua inrichting en toch uniek nieuw, zoals de bruin leren banken, foto's aan de wand en sfeervolle verlichting. Je stapt binnen en denkt zo, dat voelt goed. Welkom geheten door een vriendelijke professionele dame die rustig en attent vraagt wat je wilt drinken. Heeft verstand van wijnen. Goed gevulde glazen. Het eten, kleurrijk, smaakvol. De kaart is overzichtelijk.Restaurant niveau en toch ook weer het cafe gevoel. Goed gedaan. Ook de bediening blijft attent. Wat een aanwinst, Dizzy is back en hoe! Ons adres op loopafstand. Freule Fran.

FUNKYGOLF FUNKYGOLF 24 februari 2012

Wat een aanwinst! Goed eten, mooi etablissement en super muziek. Live, maar ook goede DJ's. En dan de keuken!!! Met de nieuwe eigenaren een complete overdondering van lekkernij. Straight forward, maar zeer goede kwaliteit. Een van de onderdelen was de hoogwaardige biefstuk waar je ook een soortbowie mes bij krijgt. Met wat snij-instructie en om je buren niet te verwonden, dunne plakjes en met de structuur van het vlees meeglijden... Het mes zakte vanzelf weg... Wat een genot in samenspel met een knappe rode wijn en heel veel mooi gezelschap. Weer even verder genieten van de muziek en het uitzicht. Parkeren beetje lastig en de Gemeente heeft ook hier betaald parkeren uitgevonden tot 21:00 uur.

Damael Damael 2 februari 2012

Na de heropening deze maand voor het eerst een bezoek gebracht. We werden gastvrij ontvangen aan de bar. Na daarna plaats te hebben genomen aan onze tafel werden we erg goed en vriendelijk geholpen aan tafel, dat zie je nog wel eens anders.

De kaart is eenvoudig maar eerlijk, met een paar klassieke gerechten. We hebben heerlijk gegeten en last but not least heerlijke wijnen gedronken. Helaas was er op onze avond geen live jazz muziek. We komen graag nog een keer terug voor het eten en de sfeer maar dan op een avond waarop wel live muziek wordt gespeeld.

flow flow 13 januari 2012

Mag Dizzy opnieuw beginnen met de scores? Vernieuwd, verbeterd, nieuwe eigenaar.
Na ons eerste bezoek zo'n twee weken geleden, toen we er alleen wat gingen drinken, gaf een medewerker van de nieuwe Dizzy al aan dat ze oa de kwaliteit van het eten verbeterd hadden. Nou dat hebben we geweten!

Martin_Jansen Martin_Jansen 11 januari 2012

Dizzy is weer helemaal terug! Vorige week al kennis gemaakt met de nieuwe eigenaren en die hebben het gelukkig wel begrepen! Gisteren stond de zaak bomvol ter gelegenheid van de nieuwe opening. Super jazz en perfecte ambiance!

De slechte beoordelingen hieronder zijn volledig terecht, daarom is Dizzy afgelopen zomer ook failliet gegaan. Nu zit er een nieuwe eigenaar in die zijn sporen ruimschoots heeft verdient in de horeca. Dat merk je direct. De zaak is geheel in oude stijl hersteld en oogt zeer fris. De bediening weet wat gastvrijheid is en de kaart ziet er bijzonder goed uit. Kan niet wachten tot ik in de zomer van de opgeknapte binnenuit kan genieten!

Geef zelf je mening over Dizzy