KeukenEetcafé, Hollands & Lunchroom

Damael Damael 2 februari 2012

Na de heropening deze maand voor het eerst een bezoek gebracht. We werden gastvrij ontvangen aan de bar. Na daarna plaats te hebben genomen aan onze tafel werden we erg goed en vriendelijk geholpen aan tafel, dat zie je nog wel eens anders.

De kaart is eenvoudig maar eerlijk, met een paar klassieke gerechten. We hebben heerlijk gegeten en last but not least heerlijke wijnen gedronken. Helaas was er op onze avond geen live jazz muziek. We komen graag nog een keer terug voor het eten en de sfeer maar dan op een avond waarop wel live muziek wordt gespeeld.

flow flow 13 januari 2012

Mag Dizzy opnieuw beginnen met de scores? Vernieuwd, verbeterd, nieuwe eigenaar.
Na ons eerste bezoek zo'n twee weken geleden, toen we er alleen wat gingen drinken, gaf een medewerker van de nieuwe Dizzy al aan dat ze oa de kwaliteit van het eten verbeterd hadden. Nou dat hebben we geweten!

Martin_Jansen Martin_Jansen 11 januari 2012

Dizzy is weer helemaal terug! Vorige week al kennis gemaakt met de nieuwe eigenaren en die hebben het gelukkig wel begrepen! Gisteren stond de zaak bomvol ter gelegenheid van de nieuwe opening. Super jazz en perfecte ambiance!

De slechte beoordelingen hieronder zijn volledig terecht, daarom is Dizzy afgelopen zomer ook failliet gegaan. Nu zit er een nieuwe eigenaar in die zijn sporen ruimschoots heeft verdient in de horeca. Dat merk je direct. De zaak is geheel in oude stijl hersteld en oogt zeer fris. De bediening weet wat gastvrijheid is en de kaart ziet er bijzonder goed uit. Kan niet wachten tot ik in de zomer van de opgeknapte binnenuit kan genieten!

Geef zelf je mening over Dizzy

Maandagvan 12:00 tot 22:00
Dinsdagvan 12:00 tot 22:00
Woensdagvan 12:00 tot 22:00
Zondagvan 12:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten