| Keuken | Grieks & Mediterraan |
| Huiswijn per fles | €17.00 |
| Huiswijn per glas | €2.00 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
jcvmak 29 juli 2011 | |
Vanavond heerlijk gegeten in Calliterra. Vriendelijke bediening, akoustiek niet optimaal. Prijs / kwaliteit: sommige gerechten zijn iets te duur voor het gebodene. Maar eten is goed vandaar: Goed. |
geert_ 10 juni 2011 | |
Heerlijk Grieks eten. Aardige eigenaar, mooi terras. Je zou willen dat het marktplein autovrij wordt gemaakt. Nu wil er nog wel eens iets langsscheuren waardor je smaak verpest wordt door de rookwolken. Het eten is van uitstekende kwaliteit.Regelmatige eetplek. |
Robbin 28 maart 2010 | |
voor de 2de keer heerlijk gegeten in dit restaurant. We werden leuk ontvangen en lieten ons verrassen met het eten. We kregen een heerlijk voorgerecht dat bestond uit heerlijke hapjes. Als hoofdgerecht hadden we een 2persoons schotel dat ons uitstekend beviel! We zijn erg te spreken over de bediening, heel erg vriendelijk en nemen de vragen die gesteld worden sirieus, kortom, we hebben een leuke avond gehad. |
sylv 23 december 2009 | |
zeer goede bediening,perfecte ambiance,gastheer is grieks en zeer gastvrij
Bar & Mar 19 augustus 2009 | |
Gisteren heerlijk gegeten bij Calliterra. Met name van de voorgerechten en de hoofdgerechten hebben we genoten. Een van de nagerechten was helaas iets minder, maar hier werd goed mee omgegaan en netjes opgelost. De bediening was zeer vriendelijk. Enig minpuntje vond ik de wijnkaart, slechts beperkt keus en alleen verkrijgbaar per fles.
Geef zelf je mening over Calliterra