Hi there, we also have an English version of our website! Switch to english.

Herbergh de Parel

  1. Hotel-restaurant
  2. Frans-mediterraan
  3. 92% Duurzaam
  4. 24.50
  1. 8.5

    Eten

  2. 8.5

    Service

  3. 8.2

    Decor

Herbergh de Parel

  1. Hotel-restaurant
  2. Frans-mediterraan
  3. 92% Duurzaam
  4. 24.50
  1. Toon telefoonnummer 051 247 26 00
  1. 8.5 10 1 8

    Eten

  2. 8.5

    Service

  3. 8.2

    Decor

Gebaseerd op 8 recensies

Duurzaamheid

Dit is het duurzaamheidsprofiel van Herbergh de Parel. Hier kun je zien welke initiatieven Herbergh de Parel heeft genomen om duurzaam te ondernemen.

92% Duurzaam

Menukaart

Tegengaan voedselverspilling

  • Het is mogelijk dat de gast zelf de hoeveelheid van de bijgerechten bepaalt
  • Het is mogelijk verschillende portiegroottes te bestellen.
  • Gasten kunnen om een Doggybag vragen.

Communicatie

  • De bediening licht de gast actief in voor over de hiervoor benoemde duurzame acties
  • De menukaart bevat informatie over de hiervoor benoemde duurzame acties

Toon overige duurzame initiatieven - (afvalscheiding, energieverbruik, arbeid)

Overige duurzame initiatieven

Dit zijn initiatieven die veelal plaatsvinden aan de 'achterkant' van het restaurant en dus niet direct zichtbaar voor de gasten. Deze wegen niet mee in de hoogte van het duurzaamheidspercentage van dit restaurant.

Afvalscheiding

  • GFT (Groente, fruit, Tuinafval)
  • Frituurvet
  • Papier/karton
  • Glas
  • Plastic
  • Metaal
  • Textiel
  • Hout
  • Klein gevaarlijk afval waaronder batterijen
  • Swill processing station (er is een industriële voedselrestenvermaler aanwezig)
  • Restafval

Energieverbruik

  • 100% groene stroom
  • Warmtekrachtkoppeling (WKK)
  • LED-lampen (meer dan 50% aanwezig)

Arbeid

  • Het restaurant is een erkend leerbedrijf.
  • Het restaurant werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar gaan we eten?

© IENS 1999 - 2014 Alle restaurants in Nederland, met recensies van hun gasten