Het was een geweldige ervaring. We waren met 10 personen, zowel collega's als ook clienten. Het eten was perfect en de service was buitengewoon goed. Je voelt je hier meteen op je gemak en de gastvrouw van het restaurant heeft alles onder controle.
Hier kom ik zeker terug zowel prive als zakelijk
Aan de knusse tafeltjes al enkele zeer geslaagde avonden gehad. Smaakvolle tapas, oa. heerlijk vers brood met ailloli, grote sappige gamba's en rijk gevulde portobello's. Eigenljik maakt het niet uit wat je besteld, het is even lekker. En dan ook nog een lekkere huiswijn en vooral service met een grote lach.
Heerlijke leuke ambiance, klein gezellig tapa's restaurant met leuke bediening. We hebben er twee keer gegeten, het eten is goed en sommige gerechten top. Neem daarbij de gezellige sfeer en je hebt een heerlijke avond.
Eind juni met mn vriendin daar gegeten. Afgaande op recencies van Iens en met in het achterhoofd de slechte ervaringen met andere tapastenten in de Jordaan (en rest van A'dam) kozen wij dit restaurant. Bij binnenkomst krijg je al meteen honger door de fijne geuren die je tegemoet komen.
Het eten was ook echt lekker, daar is geen magnetron aan te pas gekomen!
Bediening ook heel vriendelijk, snel en behulpzaam.
Wij gaan hier zeker terugkomen!
Wat een leuk intiem kleinschalig restaurant. Het zeer toegankelijke personeel geeft je vanaf het begin een welkom gevoel. De tapas vond ik verrukkelijk, lekkerste aioli ever, en het assortiment wijnen is behoorlijk uitgebreid. Goede cava!!