KeukenFrans, Bistro, Internationaal & Biologisch
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Op de kaart staan kwaliteitsproducten zoals Wagyu-steak en croquetten van het MRIJ-rund. Het vlees is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad en voortreffelijk van structuur en smaak. Aan het kleinste detail is aandacht besteed. Niet alleen komen de likeuren van een gespecialiseerde distilleerderij uit de Jordaan, ook de appelsap is biologisch en puur van smaak. Een restaurant om je Almere-kritische vrienden mee naartoe te nemen.

Ju-D Ju-D 18 mei 2012

Hier gisteren gegeten en een super ervaring gehad!

Je krijgt goede uitleg over de kaart en specialiteiten. Als je glas bijna leeg is wordt er gevraagd of je nog een drankje wil.

Ze wachten tot je klaar bent met de kaart bekijken om je bestelling op te nemen.

Tussen de gangen door wordt er gevraagd hoelang je wil wachten alvorens je de volgende gang wil.

Huiswijn is lekker en ze hebben uitstekend vlees. Wagyu steak gegeten en dat was een uiterst smaakvol en eerlijk stukje vlees.

Bediening is erg vriendelijk. We hebben lekkere likeurtjes geproefd als dessert.

2x voorgerecht en 2x uitstekend hoofgerecht en 2x dessert + drankjes voor 90 euro. Echt goede prijs/kwaliteit verhouding.

Sfeervol en gemoedelijk restaurant/bistro.

Kortom: top!! wij komen zeker terug : )

ksant ksant 12 mei 2012

Goed gegeten, mooie producten en m.n. vlees van dieren, met een goed leven achter de rug (sta ik volledig achter).
Personeel vriendelijk, doch wat te ingestudeerd verhaal, naar mijn smaak; gaat ten koste van de spontaniteit.
Restaurant schoon en netjes, maar wat saaiig!
Domper; je zit 4 meter onder de zeespiegel en je moet betalen voor een fles 'earthwater'. Kraanwater hebben ze niet en dat is uitereaard een leugen.

evert-jan1 evert-jan1 4 mei 2012

Mooi modern restaurant, goed verzorgd menu.
Zeer kundig op vlees gebied.
Een mooie bijzonderheid is hun uitgebreide Amsterdamse likeur assortiment van de ooievaar.
Zeker een aanrader.

menno67 menno67 18 april 2012

Inmiddels al 2 keer op de nieuwe lokatie gegeten: bevalt prima! De entourage is veel sfeervoller dan de oude en ik hoop binnenkort ook eens een keer op het terras te kunnen lunchen of dineren. Over het eten zelf kunnen we kort zijn, want daar is niets aan veranderd: altijd heerlijk gegeten hier! Mooie gevarieerde kaart, leuke gerechten, goede ingrediënten. Bediening: attent en vriendelijk. Dit is en blijft ons favoriete restaurant in Almere.

hansham hansham 27 maart 2012

Ik ga naar BHoA om een lekker steak te eten, en die steak is echt lekker!
maarrrr... de bediening is knullig. Bestelde drankjes worden vergeten, als ik vraag welke wijn bij een gerecht past dan weet de persoon die onze bestelling op neemt dat niet, er staan slechts vijf wijnen op de kaart en er blijkt er één niet in voorraad, maar dat staat niet aangeduid in de kaart en wordt ook niet verteld bij het opnemen van de bestelling. Vervolgens wordt er een vervangende wij aangeboden; een Châteauneuf-du-Pape uit 2005.
Echter, bij het inschenken blijkt het een 2007.
Appelsap besteld; vergeten.
Water besteld; vergeten.
Ik wil het opnieuw bestellen: ze zien me niet wenken of zwaaien, dus ik sta maar op en loop naar de balie.
Hint aan het bedienend personeel: kijk niet naar de grond, maar kijk in het rond!

Geef zelf je mening over Bistro Hemel op Aarde

LunchDiner