7.6
7.8

1 2 3 4 ouder »

loreentje1 loreentje1 30 maart 2012

Ben er met me partner wezen SUSHI eten, en ik heb daadwerkelijk goddelijk genoten! Ik vond het lekker, lekker vers, en kon er geen genoeg van krijgen. Houden zo!

Heike Heike 18 februari 2012

Gisteren gegeten bij NOH in Den Haag. Ik had gereserveerd en we mocht kiezen uit drie tafels voor twee personen. Na te gaan zitten werden we later verzocht om te "verhuizen" omdat er een stel van drie nog zou moeten komen en twee tafels aan elkaar geschoven moesten worden. De bediening kwam sjagerijnig over, kon geen glimlach van af, een andere gastvrouw was wel heel vriendelijk ! De kaart werd niet uitgelegt. We kozen voor sushi en sashimi mix met een miso soep. Geod voor 1 a 2 personen maar met zijn tween krijg je toch alleen een misosoepwerd uitgelegt.( we hebben het gedeeld door de deksel te gebruiken en de helft over te gieten )
De mix was lekker en de tweede gang Tempura Ebi mixed groente en vis viel wel even tegen. 19,25 voor wat wazige smaak is niet in prijs en kwaliteitsverhouding. Om wat smaak aan de rijst te krijgen nog eens wat wasabi gevraagd, want de rijst smaakte na water. Schaaltje werd keurig neergezet maar geen tweede bordje om het te mengen. Kortom, ambiente leuk, luidruchtige gezellschap maakte praten moeilijk, bediening mag wat vriendelijker, uitleg van de kaart mag iets nauwkeuriger , een 7,5 , meer niet

klebeck klebeck 25 november 2011

Het voorgerecht (gegrilde zalm) was mooi stevig en smaakvol, sushi als hoofdgerecht viel bij ons zowel als grote alsook als kleine portie in de smaak (beduidend betere kwaliteit dan de AYCE japanners). Duidelijk minder vonden wij de wijn. Niet alleen is de aangeboden selectie klein, maar ook viel de kwaliteit ons tegen (bleef duidelijk achter bij de kwaliteit van de sushi). Hier is nog echt te winnen als men dit ook op orde heeft.

plugkater plugkater 13 november 2011

Na het lezen van de recensies hoopten we op een avond met ontspannen en uitgebreid lekker eten. Helaas heeft NOH niet aan onze verwachtingen voldaan. Het eten was uitstekend, daar geen aanmerkingen op. De teleurstelling komt meer voort uit de ambiance. De tafeltjes staan erg dicht bij elkaar waardoor je geen privacy hebt, zeker als de zaak nog niet zo vol is. Nieuwe gasten worden direct naast je gezet ook al is er nog veel ruimte elders. De gerechten kwamen en gingen met een sneltreinvaart. Als een van ons klaar was, werd het bord meteen weggehaald ook al was de ander nog aan het eten. Zo duurde het nog geen twee uur voordat het speciale Art-menu (vier gangen) voorbij was geracet. Niet genoten van een lekker avondje uit, wel goed gegeten.

1969 1969 3 september 2011

Eerlijk gezegd wat is dit niet het eerste restaurant wat we zouden kiezen maar we kwamen hier dankzij de dinercheque... Wat een geluk want NOH is een absolute aanrader. Misschien niet zo hip en trendy als je van een japanner verwacht maar alle aandacht is besteed aan de kwaliteit van het eten en er wordt alleen met verse producten gewerkt en dan lever ik graag wat hippe punten in :-) En onze serveerster was een dame die haar vak verstaat... Als je met je ogen dicht naar haar luistert denk je aan Maxima en de manier van bedienen is uit de kunst. Proficiat NOH! Richard

Angelique N.G. van Houten Angelique N.G. van Houten 21 mei 2011

Mijn 40-jarige verjaardag stond in het teken van een dagje cultuur in Den Haag. Wij kozen voor het "Taste of Art Menu". Zowel de kwaliteit als de originaliteit van de gerechten beoordelen wij als uitstekend. Wanneer je dit menu kiest, ontvang je een NOH "kunstbord" cadeau, heel erg leuk!

Janelle C Janelle C 11 april 2011

Als je even genoeg hebt van alle AYCE-tenten met veelal redelijk tot matige sushi of je wilt gewoon eens rustig in je eigen tempo sushi eten, dan is NOH een echte aanrader!
Intieme, bijna romantische setting en de vriendelijke rustige bediening maken je diner bij NOH bijna een Zen-moment. Geen gehaast wil niet zeggen dat ze bij NOH langzaam zijn. De gerechten hebben we per gang besteld en alles komt zonder lang te wachten vlot en vers op tafel. De overheerlijke dragon-roll en de bekende California maki zijn absolute aanraders. Goede rijst, goede vulling en heel mooi en strak van vorm.
Ook de warme gerechten zoals de blokjes beef met lichtgebakken knoflook is heerlijk.
Ondanks dat velen (mijzelf incluis) gelokt worden door de AYCE-concept van andere Japanners in de buurt is de prijs/kwaliteit-verhouding bij NOH goed en absoluut waard om er regelmatig(er) te komen eten.

Robenmike Robenmike 10 maart 2011

Een van de leuke eetadressen in de Prinsestraat. Leuke zaak met leuk publiek. Wij komen graag bij NOH.

iseeyou iseeyou 26 februari 2011

Afgelopen maanden al een keer of vier in dit fantastische restaurant geweest. Elke keer weer een smaaksensatie ! Voor mij mijn favorite Japans sushi restaurant. Alles heerlijk vers en miet zichtbare liefde gemaakt. Ook de vrienden die ik hier iedere keer in wisselende samenstelling heb mee genomen warne onder de indruk van de kwaliteit. De bediening iedere keer vriendelijk en informeel.

JS.merel JS.merel 8 november 2010

Voortreffelijk gegeten bij NOH. Lekkere kingcrab salad, mooie sushi en prachtige rolls. De gerechten leken wel op kunstwerkjes! Alleen was de bediening niet echt attent en naar mijn mening niet professioneel genoeg. Het interieur is niet lelijk maar ook niet echt mooi. Heel gewoontjes maar aan de andere kant heb ik voor 80 euro (2 personen incl. fooi) heerlijk gegeten en gedronken. Voor herhaling vatbaar als ik in de buurt ben van de Prinsestraat

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over NOH