7.1

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Aanbieding

Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00

Speciaal voor de liefhebbers van goede vis en bijzondere wijnen organiseert Nevy

Reserveer nu!

Nevy over zichzelf

Nevy is een modern vis restaurant met een mooi terras aan het water. Geniet van oesters bij de rawbar of een uitgebreid diner in het restaurant. Diversiteit van hoge kwaliteit zijn de key-words als hetgaat om het menu bij Nevy. Martijn Nijntjes, chef van Nevy heeft een menu gecreëerd dat geen grenzen kent, net als de oceaan

1 2 3 4 ... 10 ouder »

galois galois 6 mei 2012

Prima restaurant, prettige bediening, lekker eten.
Prijzen zijn wel wat aan de hoge kant...
We zaten aan het raam en dan kijk je erg mooi uit over het water (tip!).

IvoC IvoC 23 april 2012

Leuk en verzorgd restaurant. Service uitstekend. De oesters vooraf waren zeer lekker! Porties echter wel mager. Had nog twee toetjes erbij moeten bestellen. Live muziek een genot om naar te luisteren. Kortom een goed restaurant met een prima internationaal karakter.

FoodLuc FoodLuc 25 maart 2012

Heerlijk zaterdag in de zon aan het water geluncht. Mooie plek om buiten lekkere visgerechten te eten, zowel koud (oa sashimi, ceviche) als warm. Onze kabeljouw en pasta met schelpjes waren prima als voorgerecht. De hoofgerechten dorade en rode poon waren zeer goed bereid met prima bijpassende witte wijnen. Een aanrader op een mooie lentedag.

HannieAmsterdam HannieAmsterdam 17 februari 2012

Zaterdag 11 februari met 4 personen hier gegeten. Verrassingsmenu, 4 gangen, via Groupon. Leuke ambiance, bank bij de tafels te laag, stoeltjes waren goed. Het eerste en tweede visgerecht smaakten bijna hetzelfde en zagen er ook gelijk uit, het 1e gerecht op een plankje en 2e gerecht op een bord. Het 3e gerecht, zalm, smaakte prima. Het dessert was ook goed. Al met al wel 'verrassend' maar niet bijzonder. Hadden het idee twee dezelfde gerechten te eten. Zal toch niet de bedoeling geweest zijn. Weten niet of we hier terugkomen zolang de éntree' moeizaam te vinden is op de bouwplaats rondom. Hannie

rondeloos rondeloos 14 februari 2012

Hier op zaterdag 11 februari met 4 personen met een Grouponbon, een vier-gangen diner gegeten. Allereerst hebben we ongeveer 15 minuten lopen zoeken naar de ingang, die door werkzaamheden achter hekwerken en damwanden was verstopt. Is het nu zoveel moeite om met bordjes de ingang te wijzen??
Een vriendelijk ontvangst. Allereerst een aperitief, niets mis mee. Dan het 1ste voorgerecht: Dorade met een heerlijke garnituur. Prima van smaak. Dan het 2de voorgerecht: wederom Dorade maar nu met een andere dressing en garnituur. Dit werd voorgesteld als Dorade, maar toen wij aangaven dat we dit al hadden gehad, werd het ineens Rode Poon. Ik wist niet dat vis kon veranderen.!
Hoofdgerecht Zalm. Gewoon heerlijk en het dessert was verrukkelijk.
De dranken: na het aperitief werd er gevraagd of we nog iets wilde drinken. Nee, pas bij de gerechten. De wijnglazen werden gelijk van tafel gehaald. Vreemd. Toen het 1ste voorgerecht kwam, werd er aangekondigd dat wij een wijnarrangement hadden. Voor we konden reageren, waren er vier glazen wijn opgediend. Even later kwam de ober dat wij geen wijnarrangement hadden. Dat wisten wij al. Dan maar een fles besteld, na 2 maal om de wijnkaart te hebben gevraagd.
Het eten is goed, niets mis mee, maar de bediening is hopeloos rommelig. Advies laat 1 persoon een bepaalde tafel bedienen. Die weet precies wat hij/zij gedaan heeft.

slagroomtoef slagroomtoef 2 februari 2012

Via de eetweek hier terecht gekomen. Net zoals de sommige andere gasten hadden we moeite met het vinden van de ingang. Bediening was vlot en vriendelijk. We hadden wat oesters, voorgerechten, het eetmenu hoofdgerecht en nagerechten. Alles was lekker en goed bereid. Enkel de sushi was geen sushi maar een glas met rijst met daarop rauwe vis. Er ging iets mis met het voorgerecht en dat is dan ook van de rekening af gehaald, erg netjes.

BdeJ BdeJ 1 februari 2012

Leuk restaurant met vrij simpele gerechten, maar puur van smaak. Inrichting is trendy, al voelt het er meer dan een eetcafé dan als restaurant. Wij hebben hier lekker gegeten, maar vinden de prijzen wel wat te hoog voor wat je krijgt. Voor minder geld eet je elders net zo goed, voor dezelfde prijs kunnen wij beter/chiquer uit eten. Koken kunnen ze wel, dat zit goed. Als ze de prijzen wat zouden verlagen zou Nevy van mij een 8 krijgen, nu moeten ze het doen met een 'redelijk'

Smaakduo Smaakduo 30 oktober 2011

Gistren gegeten bij Nevy. Viel reuze mee. Het is een beetje trendy maar wel gezellig.
Kwaliteit prijs verhouding loopt en beetje scheef. Gastvrouw vriendelijk en zeer kordaat. heeft gevoel voor service en zorgt dat alles loopt. We hadden een menu, vooraf sasimi mooie schaal (te veel garnering) op ijs. Prijs is voor dit voorgerecht te duur, te weinig vis.Hoofdgerecht kabeljauw op spinazie prima van smaak. Alleen advies werk met warme borden om klachten te voorkomen. Na gerecht op plateau chocolade varios te weinig. Advies is om ook brood met tapenade of boter te serveren. Voor de rest een prima zaak. Wat meer doen aan het volume van de gerechten, dit in relatie tot prijs en volume verhouding. Lokatie door verbouwing iets moelijk te vinden. Website van restaurant niet praktisch. Sukses met deze mooie zaak. Wij komen wel een keertje terug

anoniemeproevertje anoniemeproevertje 22 oktober 2011

We hebben hier gisteren met een groep gedineerd en het is ons goed bevallen! Bij aankomst hadden we een beetje problemen om het te vinden, gezien er rondom het gebouw veel aan het verbouwen is maar als je eenmaal binnen bent dan is het heel mooi ingericht! De planten passen heel goed bij het interieur! Ons 3-gangen menu was erg lekker. Een aanrader om terug te komen, vooral voor een romantische avond!

OAT OAT 22 oktober 2011

Schitterende aankleding met een mooi uitzicht over het water. Het terras voor het restaurant zelf ziet er erg imposant uit. Bediening was super en de wijn was ook lekker alleen jammer van het te dure eten. Menukaart was een soort van slordige oude krant op zich een leuk idee maar niet wat je verwacht van zo'n een mooi restaurant, inhoud van menukaart was ook leuk bedacht met vier windstreken die elk op windstreek gesorteerde gerechten bevatte. Maar het eten was de prijs niet waard, we hadden wat voorgerechten besteld zoals oesters (de oesters waren overigens wel heerlijk en goed geprijsd), ceviche, sushi en sardines, jammer dat je het dan niet waard vindt voor je geld en als je dan sushi besteld heb je een bepaald verwachtingspatroon hebt maar dat wordt teniet gedaan (op de negatieve manier) door het te serveren in een glas, met eerst een laag rijst en dan de vis erop. Rare manier van serveren en onhandig ook. Desserts vond ik ook te duur, voor 2 stukjes ananas 9 euro betalen is gewoon te veel. Aan het einde van de avond had ik nog trek maar wel een rekening betaald van € 130 (voor 2personen). Bij de rekening kregen we nog een waardebon van €25 die we konden opsturen naar wie we wilde om het bij Nevy te besteden, wat ik trouwens een erg leuk en attent idee vond.

1 2 3 4 ... 10 ouder »

Geef zelf je mening over Nevy