ActiviteitenCatering
Open
Lunch
Diner

8 mei 2013

Ze hebben een prachtige locatie aan het IJ met vooral in de zomer ook een heerlijk terras! Wij hadden een lunch op een maandag en waren ook de enige groep in de zaak. Dat het net weekend was geweest, was helaas te merken. Wij wilde onze klant een fles Moet aanbieden, maar de hele voorraad was opgegaan in het weekend en we kregen dus Prosecco. Bediening was niet al te vlot en al helemaal niet goed geinformeerd. Nadat ze de bestelling kwam opnemen en we vroegen wat de dagsalade en dagsandwich was, antwoordde ze voor beiden dat ze het niet wist. Het duurde ook even voor ze zich besefte dat ze het dan even moest navragen in de keuken. Nadat we eenmaal hadden besteld, duurde het maar liefst een uur voordat we het eten kregen. 1 Iemand bij ons had gezegd geen rauwe vis te willen en wat kreeg ze vervolgens geserveerd, rauwe zalm. Totaal niet oplettend en gewoon ongeinteresseerd personeel, erg jammer. Het eten zelf was mooi opgedient, maar weinig smaak. Wellicht komen we voor het terras nog terug, maar voor service en eten gaan we ergens anders heen.

Gegeten op: 15 april 2013.
Sopbubbles
Sopbubbles
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

6 mei 2013

Hier geweest met Dining City deal. Decor en locatie was erg leuk. Eten viel helaas tegen. Oesters duurde super lang voordat ze kwamen. Smaakte te erg naar zeezout. Had alle 3 soorten geprobeerd, was nauwelijks verschil in te merken. Daarna weer half uur gewacht totdat voorgerecht kwam. Deeg iets met kreeft. Kreeft was veel te erg doorgekookt, te droog en korrelig. zonde. Kaas saus die erover heen zat was veel te sterk en overheersend. Proefde bijna geen kreeft smaak. Daarna super lang gewacht en niemand kwam lege borden ophalen. Toen serveerder geroepen om drinken te bestellen. Serveerder noteerde het en liep weg zonder borden mee te nemen. Na 15 min wachten, nog steeds geen drinken en borden nog steeds op tafel. Toen maar serveerder weer geroepen en gezegd dat hij borden moest weghalen en waar het drinken blijft. Eindelijk kwam hoofdgerecht, entrecote. Vlees zag er mooi uit op het oog, maar was te droog en te zout. Veel te veel saus eroverheen gegooid wat ook nog eens super zout was. Was 1 en al zout op je bord. Heb helft laten staan. Gelijk afgerekend. Samengevat: slechte keuken, slechte service. 1 keer nooit meer.

Gegeten op: 3 mei 2013.
Nahasj
Nahasj
Proever in spe

3 mei 2013

N.a.v. groupon-actie hier wezen eten. We kregen het chef's menu. Dit was heerlijk en meer dan genoeg. De vis was op diverse manieren bereid. Ook om ons heen zagen we diverse bereidingswijzes. Gevarieerd visaanbod en spannende gerechten. Mooie locatie. Restaurant zelf overvol met tafeltjes, daardoor weinig privacy.
Zonder groupon was ik hier niet zo snel naartoe gegaan, de prijzen zijn buiten mijn bestedingspatroon. Overigens wat mij betreft wel een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gegeten op: 16 maart 2013.
TVZ
TVZ
Topproever

1 mei 2013

Voor Koninginnedag een reservering gemaakt, Nevy lokte ons met de volgende tekst: het koningspaar zal vanaf het Eye-gebouw een Koningsvaart maken. Bij Nevy heeft u goed zicht op alle festiviteiten op het water. Bij aankomst bleek het IJ met pontons te zijn afgezet, waardoor er niets van de activiteiten te zien was. Ik vond dat Nevy ons hierover had kunnen informeren zodat we hadden kunnen besluiten van onze reservering af te zien. Over het eten: het voorgerecht was lekker, maar karig. Het hoofdgerecht: mijn vis was oke, maar die van mijn tafelgenoot te droog. Risotto was slecht. Nagerecht lekker, maar wederom karig. En dat alles voor 42 euro. Bij vertrek hadden we allen het gevoel nog wel wat op te kunnen. Al met al echt een slechte beurt voor Nevy, de serveerster deed wel erg haar best.

Gegeten op: 30 april 2013.
han-d
han-d
Fijnproever

29 april 2013

Geweldig lekker gegeten! Wij hebben ons laten verrassen door de chef. We kregen vooraf een combinatie van sashimi en viskoekjes. Als hoofdgerecht kregen we kreeft met risotto! We zaten allemaal zo vol dat we geen plek meer hadden voor dessert. De gerechten kwamen prima op tijd, terwijl er aardig wat mensen in het restaurant zaten! Bediening ook erg vriendelijk. Absoluut een aanrader, tot snel!

K_kok
K_kok
Proever in spe

Alle 133 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Nevy

Schrijf hieronder je recensie over Nevy. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag