melovesfood 15 januari 2012 | |
melovesfood 15 januari 2012
MAB-CAI 3 januari 2012 | |
70 euro / 4 gangen menu x2, met drinken, 8 euro per item. prijs/kwaliteit 8.0, indaas brood en mintsaus, hot mango saus en zoete mango-gember saus (8.5), vooraf van vis, lams en kipfilet uit de kleioven (8.0), eenvoudige garnering is wel jammer (5.5). tussengerecht lamsvkees soep, goed gevuld, mooie spicy smaak (8.5), hoofdgerecht kippepootjes uit de kleioven (7.5, mooie smokey smaak), lamsvlees in marsala saus, super zacht (8,5), currysaus met erwten (7.0), basmati-rijst (7.0), indiaas bier, aardig (7.0), merlot rode huiswijn, niet speciaal (6.5), toilet schoon maar gedateerd (6.5), sfeer: (8.0) momumentaalpand, warme gezelligesfeer jaren 1970. Bediening: aardig en hartelijk (8.) Goed eten en lekker voor een zeer betaalbare prijs in scheveningen!
gilse 16 november 2011 | |
Na hier een tijd niet meer gegeten te hebben, vond ik het afgelopen zomer hoogtijd om hier weer een keer langs te gaan. Vervolgens ben ik er vrijdag 11 november alweer geweest. Wat was het beide keren heerlijk! Vriendelijke bediening, erg lekkere gerechten. We aten de afgelopen keer linzensoep, samosa, dal murg en chicken tikka masala. Vooraf krijg je van het huis papadum met verschillende sausjes. Gelukkig lijkt het restaurant eindelijk wat drukker bezocht te worden. En terecht: beter Indiaas heb ik nog nooit gegeten! |
pkbinda 2 november 2011 | |
Redelijk tot goed.. het eten is absoluut lekker te noemen, al heeft het weinig te maken met de Indiase keuken. Het zijn Indiase kruiden en de gerechten hebben zo waar Indiase namen, maar in alle eerlijkheid zijn het vooral 'fusion' gerechten, fantasieën van de chef.
maaike123 28 september 2011 | |
Wat een vriendelijke en gastvrije eigenaar (?) en kok! Hij kwam precies op de juiste momenten de bestellingen opnemen en nam de tijd voor ons. Het was moeilijk kiezen tussen zoveel lekkere gerechten maar we waren met z'n vieren dus hebben we van elkaars gerechten kunnen proeven. Het smaakte allemaal erg goed! De porties waren perfect, de gerechten waren goed gekruid en alles was vers en zelfgemaakt. We gingen er met een heel voldaan gevoel pas tegen elven weg. |
johanonymous 8 september 2011 | |
In everest wordt je zeer hartelijk ontvangen. Je bent meer gast dan klant!Het favoriete gerecht van mijn vriendin (Onion Bhaji) smaakte net als in India. Het menu werd aan onze wensen aangepast. De Korma en Tikka Massala waren heerlijk. |
danielothman 24 augustus 2011 | |
Onlangs hier gegeten. Het decor viel tegen, echter had 't op z'n eigen manier wel zijn charmes. Zie dit wel vaker bij dit soort restaurants vooral in Azie zelf.
annemarie4 23 juni 2011 | |
we zijn op een leuke manier ontvangen, een vriendelijke bediening en het eten smaakte ook prima. |
liduina 23 juni 2011 | |
Zalig gegeten, alles smaakte goed, het voorgerecht,kip, vis en een soort gehaktrolletjes.
Zappylula 22 juni 2011 | |
Onwijs lekker eten! Vers, authentiek en vooral erg smakelijk. Gastheer was zeer beleefd en heeft met heel veel geduld alles uitgelegd. We hebben een suprise menu gekozen zodat we van alles een beetje konden proeven.
Geef zelf je mening over Restaurant Everest