| Keuken | Indiaas | |
| Huiswijn per fles | €15.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.25 | |
| Openingstijden |
| |
Een absolute aanrader voor liefhebbers van de Indiase keuken. Het is namelijk goed te merken dat er iemand in de keuken staat, die het eten en de cultuur van huis uit kent. Heerlijk mals lams- en kippenvlees en perfect gekruide curry's. Ook het naanbrood en de mangochutney zijn er heerlijk. Ben je niet zo thuis in de Indiase keuken? De welwillende bediening vertelt graag hoe alles smaakt en wat de favorieten zijn. Qua decor moet je denken aan een Scheveningse huiskamer in Indiase sferen!
melovesfood 15 januari 2012 | |
melovesfood 15 januari 2012
MAB-CAI 3 januari 2012 | |
70 euro / 4 gangen menu x2, met drinken, 8 euro per item. prijs/kwaliteit 8.0, indaas brood en mintsaus, hot mango saus en zoete mango-gember saus (8.5), vooraf van vis, lams en kipfilet uit de kleioven (8.0), eenvoudige garnering is wel jammer (5.5). tussengerecht lamsvkees soep, goed gevuld, mooie spicy smaak (8.5), hoofdgerecht kippepootjes uit de kleioven (7.5, mooie smokey smaak), lamsvlees in marsala saus, super zacht (8,5), currysaus met erwten (7.0), basmati-rijst (7.0), indiaas bier, aardig (7.0), merlot rode huiswijn, niet speciaal (6.5), toilet schoon maar gedateerd (6.5), sfeer: (8.0) momumentaalpand, warme gezelligesfeer jaren 1970. Bediening: aardig en hartelijk (8.) Goed eten en lekker voor een zeer betaalbare prijs in scheveningen!
gilse 16 november 2011 | |
Na hier een tijd niet meer gegeten te hebben, vond ik het afgelopen zomer hoogtijd om hier weer een keer langs te gaan. Vervolgens ben ik er vrijdag 11 november alweer geweest. Wat was het beide keren heerlijk! Vriendelijke bediening, erg lekkere gerechten. We aten de afgelopen keer linzensoep, samosa, dal murg en chicken tikka masala. Vooraf krijg je van het huis papadum met verschillende sausjes. Gelukkig lijkt het restaurant eindelijk wat drukker bezocht te worden. En terecht: beter Indiaas heb ik nog nooit gegeten! |
pkbinda 2 november 2011 | |
Redelijk tot goed.. het eten is absoluut lekker te noemen, al heeft het weinig te maken met de Indiase keuken. Het zijn Indiase kruiden en de gerechten hebben zo waar Indiase namen, maar in alle eerlijkheid zijn het vooral 'fusion' gerechten, fantasieën van de chef.
maaike123 28 september 2011 | |
Wat een vriendelijke en gastvrije eigenaar (?) en kok! Hij kwam precies op de juiste momenten de bestellingen opnemen en nam de tijd voor ons. Het was moeilijk kiezen tussen zoveel lekkere gerechten maar we waren met z'n vieren dus hebben we van elkaars gerechten kunnen proeven. Het smaakte allemaal erg goed! De porties waren perfect, de gerechten waren goed gekruid en alles was vers en zelfgemaakt. We gingen er met een heel voldaan gevoel pas tegen elven weg. |
Geef zelf je mening over Restaurant Everest
| Maandag | van 17:30 tot 22:30 | |