grieksewijnen 8 januari 2012 | |
Traditionele gerechten, uitstekende bediening, mooie wijnen ( wel even naar vragen bij de eigenaar! ) |
dameblanche 8 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten ! Een hartelijk welkom met ouzo erbij.
piet61 17 oktober 2011 | |
Nu al een aantal keren geweest en het blijft voortreffelijk, geen uitschieter dus maar constante kwaliteit, aanrader! |
Mmmmmmm 19 september 2011 | |
Gisteravond hier gegegeten (en al vaak hiervoor). Het is een gezellig, sfeervol restaurant, waar de bediening veel credit aan heeft. Met veel enthousiasme en vriendelijkheid worden de tafeltjes bediend. Het eten is smaakvol en lekker. Juiste prijs-kwaliteitverhouding. |
earnmore 6 augustus 2011 | |
heerlijk gegeten , leuke bediening een aanrader voor iedereen om hier eens naar binnen te lopen. |
advanuffelen 4 augustus 2011 | |
Afgelopen vrijdag weer eens lekker gegeten bij Irodion. Even van te voren gebeld en geinformeerd of er een plaatsje was, omdat ik weet dat het best druk kan zijn (niet zo vreemd bij zo'n goed restaurant). Het is altijd weer leuk als je binnenkomt, de persoonlijke en vriendelijke ontvangst. Je voelt je direct thuis. De menukaart geeft een ruime keuze maar er is ook goed overleg mogelijk om iets naar eigen keus samen te stellen. De snelheid van opdienen en de tijd tussen de gerechten is gewoon heel goed. Het personeel geeft heel goed aandacht, zonder iets op te dringen. Van een bezoekje aan dit restaurant zul je echt geen spijt krijgen. Je krijgt echt waar voor je geld.
Angelw84u 30 juli 2011 | |
We hadden gereserveerd, bij binnenkomst ( we waren iets te vroeg) kregen we een ouzo en dat het 5 min zou duren! Dat was super, heel vriendlelijk! Toen kregen we een tafeltje, bestelde wat te drinken en idd kregen we een paar stukjes stokbrood met kruidenboter, so far so good! Daarna duurde het 1.15 totdat er eindelijk iemand kwam vragen of ons voorgerecht er nog niet was?! ( intussen tijd zijn er verschillende mensen langsgekomen en niet een vroeg of we niks te drinken wilde!) ze waren de bon kwijt!! Normaal geen probleem hoor, een foutje is menselijk maar dit duurde toch wel heel lang!! Dus we hebben het drinken betaald en zijn weggegaan, nog nooit zoiets meegemaakt maar hier komen we dus echt nooit meer!!! |
Frutsels 29 juli 2011 | |
Wij zijn echt vaste klanten en komen hier minimaal 2 keer per maand eten. Bij een ander grieks restaurant komen we nooit meer want nergens eet je zo goed als hier. Topkwaliteit ingredienten, zeer kundige kok en fantastisch personeel. Ze hebben hart voor de zaak en je voelt je bijna alsof je bij ze thuis bent.
Proever55730 6 juli 2011 | |
Super griek. Vriendelijke bediening. Al verschillende keren heel goed gegeten. |
ch 22 mei 2011 | |
Geveldig restaurant! Heerlijk eten, gezellige bediening!
Geef zelf je mening over Irodion