| Activiteiten | Restaurant, Private dining, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Op 7 april met een groep van 14 vrouwen een babyshower gevierd bij Meijer aan Zee. De locatie is prachtig; dicht bij het station en natuurlijk mooi uitzicht op zee.
We hadden de high tea besteld, en zijn flink teleurgesteld. Na anderhalf uur hadden we per persoon twee mini-sandwiches op, en waren er wat bladerdeeg- en gefrituurde hapjes geserveerd (in totaal zo'n 20 stuks voor 14 man...). Toen de meeste gasten weg moesten, kwam er ineens nog zoetigheid op tafel, waarschijnlijk moest het nog ontdooid worden en de scones waren koud en smaakten niet vers. Al met al gingen we met honger en een teleurgesteld gevoel naar huis.
Na hierover nog gemaild te hebben met Meijer, kregen we als reactie dat het eten wel vers en wel genoeg was (want een high tea is immers niet zo uitgebreid als een lunch of diner), en werd dus eigenlijk gezegd dat we aan het zeuren waren. Wel boden ze excuses aan voor hun time-management; de kok was kennelijk niet komen opdagen.
Wat een domper, zeker niet de 17,50e waard die ze hiervoor vragen, hier gaan we nooit meer naartoe.
Zaterdagavond 6 april gegeten bij Meijer aan zee. We waren met vier personen en hadden gekozen voor het lente menu. Grote klasse voor zowel het voor- als het hoofdgerecht. Zelden zo,n lekkere malse dubbele biefstuk gehad. (vierkante) borden mooi opgemaakt. Geen stukjes eraf! Uitleg over de geserveerde gerechten en zeer vriendelijke bediening. Hier komen we zeker nog terug! een aanrader!
Henk, Jeanette, Ali, André
Op eerste Paasdag hier het diner genuttigd. Door het koude weer, was het binnen niet echt aangenaam. Zeker als je lang op je eten moet wachten.
We bestelden voor twee gasten de kipsaté, één keer de tonijn en één luxe pizza. We willen graag de satésaus apart geserveerd bij de satésaus, helaas was dat niet doorgegeven aan de keuken. De pizza, geserveerd op een houten plank, was zo vet als bagger. Om toch nog enigzins vetvrij te nuttigen besloot ik een extra bord te halen. Helaas ging driekwart van de pizza. weer terug naar de keuken. Te vet om te eten en met zwart verbrande gedroogde tomaten als topping.
Toen we bij het opruimen een opmerking maakte over de vette pizza en de verbrande gedroogde tomaten, vertelde de serveerster ons dit door te geven aan de keuken. Helaas hebben wij hier als gasten niets van gemerkt.
We sloten het diner af met een dessert proeverij. De crème brulee was niet juist bereid en te waterig.
Er wordt gewerkt met vierkante borden, dat is redelijk gedateerd. Overal veel stukjes van de hoeken afgebroken en dat maakt een zeer armoedige indruk.
Terwijl we hier regelmatig komen en doorgaans erg tevreden zijn, is voor deze keer het eindoordeel slecht.
wat een topplek! Superlekker gegeten en wat een mooi terras. Heel erg druk maar bediening bleef relaxed en aardig. Uniek voor het strand was ook dat het helemaal niet lang duurde voor ons eten er was. Hier komen we vanuit Utrecht echt weer voor terug!
Wij hadden vooraf de coppa di parma met old amsterdam meloen en kappertjes en een perfect gebakken zeetong als hoofdgerecht, bij het nagerecht bestelden we aardbeien met slagroom die we niet opkregen op dat het veel te veel was.
Wat een on-ge-lo-velijke teleurstelling!! Gisteren een tafel gereserveerd die vandaag inderdaad klaar stond. Dat is werkelijk het enige wat goed is gegaan vandaag...
Het begon bij de eerste drankjes opnemen. De drankjes werden opgenomen waarna er 20 minuten niets gebeurde. Uiteindelijk binnen gaan vragen wat de status was met de drankjes. "Ja sorry, de drankjes komen er aan, er was een storing met het bonnensysteem". Prima, binnen een paar minuten waren de drankjes er.
Er werd na deze drankjes totaal niet naar ons om gekeken of we al iets wilden bestellen o.i.d. Gewoon compleet genegeerd. Niemand die ook maar de tafels in de gaten hield.
Na de chips en kaasstengels bestelden wij het voorgerecht en hoofdgerecht in een keer. Het voorgerecht stond er opeens binnen 10 minuten. Daarna heeft het, niet overdreven, 45 tot 50 minuten geduurd totdat we van iemand de aandacht kregen.
Uiteindelijk kwamen de hoofdgerechten met het excuus dat het zo druk was en omdat het weer zo slecht was waren de vaste mensen ook op vakantie gegaan...
Gamba's waren absoluut niet goed te noemen maar zeer matig. Waar het echt mis ging was de maaltijdsalade met roergebakken ossenhaasreepjes met knoflook, bosui, peper en taugé.
Na 50 minuten te wachten hoop je op z'n minst een overheerlijke salade te krijgen met minimaal de ingrediënten die er op de kaart bij staan. Niets is minder waar, de ossenhaas was tot een soort rubber achtige substantie gebakken waarop we de salade terug hebben gestuurd.
Poging twee stond wel binnen 10 minuten op tafel. Dit was echter niet de salade zoals omschreven maar een smakeloze rauwkost salade met 3 stukjes dito smakeloze ossenhaas erop. Poging twee ook terug de keuken in.
Na een korte discussie met pijn en moeite een soort van excuses van de bediening was de reactie; prima, ik haal hem van de bon.
Uiteindelijk zijn we na 4 uur daar te zitten zelf maar naar binnen gegaan om af te rekenen, terwijl diverse mensen om ons heen achter elkaar zijn weggelopen omdat er niemand, maar dan ook echt niemand naar ze om heeft gekeken.
De blonde dame dame achter de bar hoorde onze klacht over de service en de kwaliteit van het eten en wilde hier even korte metten mee maken. Door te vragen wat we precies wel hebben gehad en niet hebben gehad kwamen zij op een bedrag van €70,- voor twee appetizers, één voorgerecht en één hoofdgerecht. Ons voorstel om iets met de rekening te doen vanuit coulance werd afgekafferd op een manier waar de honden geen brood van lusten. "Ja wat wil je dan? Dat we er 5 tientjes vanaf halen?" en "Je mag volgende keer nog eens komen eten zodat we kunnen laten zien dat we het wel goed kunnen".
Sorry, wij, als klant, kunnen er niets aan doen dat de bezetting niet goed was of dat jullie rauwkost salade met taaie biefstuk serveren. We hebben de rekening netjes betaald en afgesloten met de belofte dat we hier nooit, maar dan ook echt nooit meer terug zullen komen.
Bij de toiletten lag overigens nog een schaaltje om te betalen. Deze waren dermate smerig dat we bij de buren zijn gegaan. Wasbak vol met toiletpapier etc.
Pas dus op! Absoluut geen aanrader tenzij je bedrogen uit wilt komen.
Schrijf zelf een recensie over Meijer aan Zee
Schrijf hieronder je recensie over Meijer aan Zee. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 10:00 - 23:30 |