12 recensies

21 april 2013

Het was ons al vaker verteld, in Niehove kan je in het prachtige, authentieke dorpscafé even authentiek Indonesisch eten. We namen de proef op de som en inderdaad: het klopte allemaal. Dat van het leuke café (waar de tijd een tijdje stil is blijven staan), dat van het dorpse (Eisseshof is kennelijk tevens dorpshuis, gelet op het zwaar versterkte bandje dat later op de avond boven ons hoofd begon te spelen) en dat van het eten. De kaart is zeer beperkt maar voorziet wel in een rijsttafel, en dat werd het dus. Alle kommetjes ( en dat waren er zoals het hoort heel wat) werden vriendelijk maar zonder plichtplegingen op tafel gezet, en de inhoud door ons met veel smaak genoten. Authentiek Indisch, inderdaad, pittig maar niet té. Genieten van elkaar werd naarmate de avond vorderde echter steeds lastiger - het geroezemoes zwol aan tot schreeuw-niveau. Tja, het blijft een café... Het slotakkoord, de koffie met spekkoek en bonbons, was helaas vals. Uit de indrukwekkende machine kwam absoluut niet indrukwekkende cappuccino en espresso. Dat moet toch beter kunnen!

Gegeten op: 20 april 2013.
edmack
edmack
Meesterproever

21 november 2012

Ik heb een indische maaltijd genuttigd tijdens een werklunch vanmiddag met een aantal collega's in Cafe Eisseshof. De bediening was prima en het eten echt indisch. Leuke huiskamersfeer en heerlijk eten (rendang, boontjes, nasi , eieren). Echt een aanrader.

Gegeten op: 21 november 2012.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
kbosker
kbosker

13 november 2012

Afgelopen zaterdag hier gegeten met 3 volwassenen en 2 kleine kinderen. De nostalgische sfeer van het pand is al aangenaam binnenkomen, het eten was goed evenals de bediening. Er werd goed voor de kinderen gezorgd, de loempia's als voorgebracht zijn heerlijk, evenals de rijsttafel met vleesgerechten.

Gegeten op: 10 november 2012.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
Evka
Evka
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

8 juni 2012

heerlijk gegeten , fijne smaken en kwaliteitsprodukten in een mooie omgeving en zeer vriendelijke bediening , hier komen we zeker weer !

eric14
eric14
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

2 april 2012

Een prachtig klein dorp op het Groningse platteland, met uitzicht op de oude kerk eet je hier in de gezellige dorpskroeg waar nog veel herinnert aan de geschiedenis van dorp en café. Voortreffelijke Indische gerechten (niet Chinees!) van een beperkte kaart, erg vriendelijke bediening en een ontspannen sfeer. Zeer redelijk geprijsd. Een aanrader!

Dick2
Dick2
Expertproever

25 mei 2011

We hebben hier nu twee keer gegeten met vrienden we zijn nog steeds erg enthousiast. Het eten is heerlijk, de sfeer en de bediening prima. We komen beslist weer terug.

CORenATIE
CORenATIE

13 oktober 2010

recentelijk gegeten met vrienden na een bezoekje aan het fraaie realisten museum Mohlman in Appingedam .
de Eisseshof ligt op een een prachtig plekje aan hoger gelegen plein om de oude kerk in een klein idyllisch dorpje in Groningen, waar je zeker geen Indonesich restaurant verwacht. na afloop is ons oordeel lovend : de rijsttafel was mooi uitgebalanceerd met alle klassieke gerechten en een verrukkelijke sateh met een vleugje sereh in de saus. Ook de sambel boontjes was zoals mijn moeder die maakte.
Klein minpuntje : de rijst koelde snel af : een extra comfoor kan dit oplossen.
Kortom tempo doeloe in deze gehaaste maatschappij; wij komen terug

ljdegroot
ljdegroot
Fijnproever

28 juni 2010

Wat een mooie en gezellige plek om heerlijk indonesisch te eten. Bovendien word je ook nog eens supervriendelijk bediend en verzorgd. Voelt alsof je gezellig bij vrienden gaat eten. Erg leuk en lekker dus! Ook kindvriendelijk.

marca
marca
Meesterproever

6 juni 2010

Dit restaurant blijft keer op keer een aangename verrassing. Zowel voor de lunch als voor een diner is dit een aanrader op een prachtige en verrassende plek. Waar het diner een prachtige waaier biedt aan Indonesische gerechten is de lunchkaart een combinatie van "Hollandse" klassiekers (en zelfs huisgemaakte muesli!) en enkele Indonesische gerechten. En alles in een prettige sfeer, binnen of op het prachtige terras, met bescheiden maar attente en ontzettend aardige bediening.

Proever uit Groningen
Proever uit...

10 april 2010

Onverwacht, leuk en lekker! In het Groninger ommeland, in een oudhollands pand troffen wij een exotische menukaart met heerlijke Indonesische gerechten. Genieten en een ommetje waard!

rietmolen
rietmolen