Met een groepje vrienden in dit pannenkoekenhuis gegeten. Wij kregen een goede tafel bij het raam. De gezinnen met (kleine) kinderen werden bewust aan de andere kant van het restaurant geplaatst, zeer netjes. De bediening was vriendelijk en attent. De menukaart was uitgebreid en de pannenkoeken smaakten heerlijk! Een aanrader!
Op 14 jan. 2012 met 4 personen een heerlijke pannenkoek gegeten. Prijs/kwaliteit was zeer goed en bediening vlot en vriendelijk. Er was zoveel keus dat de menukaart net zo groot was als de tafel. Voor herhaling vatbaar.
Wat een blamage dit restaurant! Vandaag met man en baby van 4mnd oud langs geweest voor een ontspannen pannenkoekje. We kwamen binnen en het is één grote ruimte met tafels, totaal geen sfeer, hoog 'vreetschuur'-gehalte. Het was redelijk druk, maar niet helemaal vol, ondanks dat kwam er geen enkele ober bij onze tafel langs gedurende 20 minuten! Mijn man is nog nooit weggelopen bij een restaurant, maar vandaag was de eerste keer. We werden compleet genegeerd. Bij mensen die wel het geluk hadden dat ze werden bediend, werden de pannenkoeken op smakeloze wijze op tafel gekwakt. Dus onze baby weer ingeladen en maar in ons hotel gaan eten; heel wat prijziger maar dat was tenminste wél goed!
Prijs kwaliteit verhouding is goed, voor 10 euro een 3 gangen menu met groentesoep vooraf (niet lekker, maar flauw) daarna een recht toe recht aan pannekoek met hele zoute maar goeie spek, achteraf 3 bollen vanilie ijs met slagroom (niet bijzonder)
Meisje in de bediening wist niet of er vlees in de soep zat en een ander had tatoo's op haar polsen...
Volledig uitgerust om naar een pannekoekenrestaurant te gaan; inclusief een 6-jarig dreinerig knulletje...
Qua inrichting veel keuze uit grote of kleine tafels, voldoende speel-attributen voor kinderen, zowel buiten als binnen.
Iets van 53 soorten pannenkoeken staan er op de kaart, gebracht door een bekoorlijke, snel bedienende, Veluwse deerne.
De pannenkoeken: gewoon Perfect! niks meer, niks minder.
Toe: een Dame Blanche (zoals het hoort, met hete chocoladesaus)
Kortom: een welbesteed bezoek aan dit restaurant!
Geef zelf je mening over Pannenkoekenhuis Otterloo