De mooie uitstraling van het restaurant maakt de belofte van een uitstekende maaltijd helaas niet waar. Vreemd dat het garnituur gezien eerdere reacties nog steeds aan de magere kant is. De kaart is mooi omschreven maar zorgt er ook voor dat je wederom meer verwacht dan dat wat uiteindelijk op tafel komt.
Vriendelijke bediening, prettige sfeer, weinig uitdagende kaart. Vooral de desserts getuigen van weinig originaliteit. De Luikse wafel is de grootste tegenvaller.
De pompoen bij de wild zwijn filet blijk niet meer dan een streep onsmakelijke oranje smurrie. De Luikse wafel met tiramisu-ijs is een gort droge supermarkt wafel, waar de kantjes van af gesneden zijn, met een plakje fabrieksijs dat niet goed smaakt. Met mijn klacht dat het dessert mij niet gesmaakt had werd verder niets gedaan! Gemiste kans en ook de laatste keer Heeren van Ambacht!
Hier 21 december gegeten met mijn collegas. Eten en bediening was goed.
Wel wat weinig keuze in het garnituur. 2 schaaltjes aardappelgratin voor 7 personen.
Hier had voor mij wel meer iets meer keuze mogen zijn.
inmiddels 2 x wezen eten.
1e keer voor het menu gekozen, heel lekker maar garnituur aan de magere kant.
2e keer menu gekozen van de kaart. ook deze keer weer heerlijk gegeten, maar ook nu weer wijnig garnituur en een klein schaaltje aardappelgratinee, waarom zo zuinig.
daarom een goed i.p.v. uitstekend, wat jullie gezien de gerechten zeker verdienen.
Tineke