KeukenEetcafé, Frans, Hollands & Europees
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Ingrid1955 Ingrid1955 1 mei 2012

Voor het eerst hier gegeten. Lekkere in roomboter gebakken slibtongetjes en als dessert sinasappelmouse. Erg lekker. Ondanks Koninginnedag (einde van de dag) was het personeelvriendelijk. We hadden geluk dat we buiten konden eten, erg leuke locaties.

Brenda42 Brenda42 28 april 2012

Eergisteren hier gegeten met twee vriendinnen. Ikzelf afkomstig uit Amsterdam, maar wat een verrassing! Menu kost 24.50 maar wat een goede kwaliteit. Eigenaar is heel vriendelijk en samen met een aardige jonge dame zijn zij een goed team. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Ik ben zeker van plan om hier vaker naartoe te gaan, al is het een stukje rijden.

Henkenimke Henkenimke 16 februari 2012

Een paar weken geleden hebben wij met vrienden bij Kamphuisen gegeten. Het was druk in de zaak. Het is een prachtige locatie, goede sfeer en gezellig personeel! We waren erg onder de indruk van het eten. Het is speciaal en niet zo standaard. Prijskwaliteit is goed. Genoeg keuze uit verschillende wijnen, ook lekkere biertjes van de tap. Echt een aanrader! Super avond gehad!

Vrolijk personeel, met een goed overzicht. Net genoeg aandacht, niet teveel, niet te weinig. Komen ook vaak gerust een praatje met je maken.

Prachtige zaak, zowel binnen als buiten. Binnen is het zeer sfeervol en knus. Buiten een mooi terras onder de oude visbanken.

aen aen 27 december 2011

We hebben hier met Kaarsjesavond gegeten. Het was ontzettend druk in de zaak, maar dat mocht de pret niet drukken! Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening, maar wij vonden de sfeer top! Jammer dat we niet in Gouda wonen, anders kwamen we hier veel vaker.

GJvdB GJvdB 5 december 2011

Mooie rustige locatie en het terras is echt een toplocatie. (oude vismarkt) Je eet echt wat, wat je zelf niet even 1-2-3 maakt en ze serveren een super mooie, biologische Chardonay. Eén van de toppers van Gouda samen met Scheeps.

Geef zelf je mening over Kamphuisen eet & drinklokaal

MaandagGesloten