8.3

Orontes West doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €20
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

1 2 3 4 ... 8 ouder »

Proever68335 Proever68335 29 april 2012

Echt heerlijk en gezellig gegeten met 10 personen. Vooraf hadden we de "Meze tafel". Wij kiezen hier altijd voor, als hier met vrienden eten. De kok maakt dan een keuze uit allerlei verrassende warme en koude gerechtjes. Lekker maar vooral een heel gezellige manier van eten. Voor het hoofdgerecht maakte ieder zijn eigen keuze. Ik kan er niet één speciaal aanbevelen, omdat ze allemaal goed zijn. Ikzelf ging deze keer voor de lamskoteletten. Een gerecht dat ik zelden of nooit in een restaurant neem. De reden hiervan is dat; ikzelf slager ben en uitsluitend zuiglam eet waardoor ik de "sterke" smaak van het oudere lam niet meer zo kan waarderen. Noem het maar gewoon "verwend" Waarom dan toch hiervoor gekozen? Ik dacht; als ik het mij niet smaakt dan blijft er bij de anderen genoeg over om mijn bijnaam als de "levende doggy-bag" waar te maken. In beide opzichten pakte het totaal anders uit. De lamskoteletten waren verrukkelijk en ook de anderen hadden zo te zien uitermate genoten van de door hen gekozen gerechten. Inmiddels waren er al een aantal flessen van de heerlijke Spaanse (witte) huiswijn uitgeschonken en de stemming, die er al goed inzat, werd door al dat lekkers alleen maar beter. De bediening was attent en vlot, ondanks het feit dat; wij als een van de eerste gasten arriveerden, het restaurant inmiddels tot aan de laatste stoel bezet was. Het zal wel door de aangeboren Turkse gastvrijheid komen. Was er dan geen punt van kritiek? Nee niet echt. Eerder een opmerking van mijn kant over de dessertkaart. Omdat ik hier wel vaker uit eten ga en ik ook toetjes mens ben, zou ik iets meer keuze en variatie in de dessertkaart op prijs stellen. Ik heb mij laten vertellen dat er heerlijke Turkse kazen bestaan en er ook nagerechten zijn die niet de Turkse yoghurt als basis hebben. Toch maar weer voor de “Sutlaç uit de oven” gekozen. Altijd lekker en om verwarring te voorkomen, hij wordt zoals dat hoort koud geserveerd. Hierna nog lekker en gezellig nagetafeld met een prima kopje koffie en een in mijn geval een lekker glaasje cognac. Samenvattend een prima avond gehad met heerlijk eten in een gezellig levendig restaurant.

FRANS23 FRANS23 16 april 2012

het was uitstekend eten,mijn verjaardag werd ook even gevierd. Dat was leuk.
Goeie bediening, en uitstekende huiswijn. volgende keer weer.

Proever40231 Proever40231 19 maart 2012

Met 3 personen gegeten, heel goede bediening, vriendelijk, servicegericht en heerlijk eten, zowel de voor- als hoofdgerechten.
Wel jammer dat er maar 1 wijn per glas/karaf wordt aangeboden, terwijl er verrassende wijnen op de kaart voorkomen.
Gezellig interieur, kortom voor herhaling vatbaar en een aanwinst voor de Hugo de Grootbuurt.

jpl jpl 15 maart 2012

Verreweg het leukste restaurant in de buurt. Het hele plaatje klopt gewoon. Goede prijs/kwaliteit, vriendelijke bediening, hoeveelheid eten, ambiance. Je voelt je hier echt te gast!
We zijn hier al vaak geweest en zijn zeker van plan nog veel daar te eten.

Harm0506 Harm0506 25 februari 2012

wij hebben e rnet gegeten. Wat een ontzettend vriendelijk personeel.
Het eten was echt heerlijk. Super malse lamskoteletjes en lamsspies. Voorafjes waren allemaal top. Komen er sn.el weer terug

aimeelustalles aimeelustalles 13 februari 2012

De hapjes vooraf waren heerlijk en duidelijk vers, zelfgemaakt. Helaas was het hoofdgerecht (zeebaars met een beetje sla en friet/bulgur) erg karig. De vis was OK, maar enigszins droog zonder bijgerechtjes/sausjes. Een volgende keer zou ik alleen maar mezze willen.

Hilletje Hilletje 12 februari 2012

Netjes, schoon, goede bediening, inrichting niet helemaal mijn smaak.
Het eten was zeer, zeer goed. Voorgerecht was gedeeld met de hele groep van 16 man. Lekker van alles door elkaar. Als hoofdgerecht had ik de zalm. Er zaten wel veel graten in de zalm maar dat mocht de pret niet drukken. Heel lekker bereid.

Pluim Pluim 11 februari 2012

Heerlijk puur eten, altijd vers, vriendelijke bediening, geen aanstellerige trendy sfeer, wijnen goed, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Jerem Jerem 12 januari 2012

Dit is echt een toprestaurant, het beste turkse/mediterraans eten in mijn ogen! Het eten is erg smaakvol en verfijnd, vooral de mezzes zijn heerlijk,neem bijvoorbeeld de hummus met granaatappelsaus(de beste die er is) de bediening is ook erg goed en vriendelijk en er hangt altijd een gezellige huiskamersfeer.

marijn3 marijn3 12 januari 2012

Sfeervol restaurant, leuke vlotte bediening en erg lekker eten.
Met de Turkse wijn en de mezze op tafel was ik weer even in Turkije.

1 2 3 4 ... 8 ouder »

Geef zelf je mening over Orontes West