Dit is echt een toprestaurant, het beste turkse/mediterraans eten in mijn ogen! Het eten is erg smaakvol en verfijnd, vooral de mezzes zijn heerlijk,neem bijvoorbeeld de hummus met granaatappelsaus(de beste die er is) de bediening is ook erg goed en vriendelijk en er hangt altijd een gezellige huiskamersfeer.
Ik blijf hier graag terug komen. Heerlijk eten, leuke bediening en fijn interieur. De meze mix is een aanrader en ook een leuke verrassing want hij is elke keer anders. Mijn favoriet op de kaart is de Octopus salade.
Gisteren, met 10 personen, de 89e verjaardag van Tini gevierd!
Vriendelijk, alert en attent is het personeel.
We hebben heerlijk gegeten.
Tini werd bij het nagerecht verrast met een extra feestelijk toetje.
Het was een feestelijke avond mede dankzij Orontes West!
Wij komen zeker terug!
Met een paar collega's er vorige week gegeten. Bediening prima, heel vriendelijk. Mezze's lekker. Hoofdgerecht (lamshaas) viel tegen, de smaak was goed, maar het vlees was echt taai! Jammer. De dorade van mijn tafelgenoten was heerlijk (geproefd!): boterzacht en heel smaakvol. Ondanks mijn eigen mindere gerecht, kan ik het restaurant toch aanbevelen.