Opnieuw uitstekend, weer heerlijk gegeten! Voorgerecht Tom Jam Koeng (soep) en hoofdgerecht rundvlees in oerstersaus en kip met cashewnoten voor mijn partner. Geen ruimte meer over voor een nagerecht, vriendelijke en snelle bediening.
Opnieuw heerlijk gegeten bij Thai Style! Ze waren van 9 april tot 8 mei gesloten wegens vakantie, had de eigenaar verteld dat we voor een dichte deur hadden gestaan... en we kregen een gratis dessert, geweldig! We komen hier zeker terug!
Een tijd terug eten besteld bij dit restaurant, op advies van vrienden, maar dat viel tegen: het eten kwam veel te laat, het eten smaakte flauw (zelfs de banaan in het toetje smaakte naar niets) en de structuur van de ribbetjes leek niet op vlees, maar eerder op playmobiel. De prijs-kwaliteit verhouding viel door dit alles tegen, want voor de prijs die ik moest betalen verwachtte ik meer.
al 2 keer bij thai style gegeten en beiden keren super lekker gegeten voor zeer redelijke prijzen. zelfs de pindasaus wordt gemaakt van zelf gebrande verse pindas. een aanrader !
Uitstekend Thais eethuisje, kleinschalig maar dat geeft nou net de extra aandacht. Het eten was uitermate smakelijk, goed verzorgd en niet duur. Zeker een aanrader. We komen terug