KeukenIndonesisch

18 maart 2013

De kwaliteit hier is super. Eten smaakt voortreffelijk, kakelvers smaken mooi op elkaar afgestemd en zo puur! De gerechten worden mooi gepresenteerd, origineel ook. Buiten dat het eten geweldig is, is het team attent, enthousiast en zeer gastvrij, de kok is van grote klasse. De combinaties die op de kaart staan vind je in de wijde omgeving niet, het lezen van de kaart op zich al een klein feestje. Bezoeken waard

Gegeten op: 7 februari 2013.
Groenen
Groenen
Expertproever

3 november 2012

Ik bestel hier al een tijd m'n rijsttafel en neem daarbij altijd extra saté. Al tijden mijn favoriete combinatie. Je kan dan heerlijk genieten van alle afzonderlijke smaken. Een belletje en je bestelling komt eraan. Heb al menig toko geprobeerd en vaak teleur gesteld. Meestal door de homogene smaken en steeds krimpende hoeveelheden. Hier bij bungamas gelukkig niet. Heel consistent, ook de kwaliteit. Pittige gerechten waar ik zo van hou. Voor vanavond alweer besteld! De beste van leiden en omstreken!

Gegeten op: 3 november 2012.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
georgie553
georgie553
Proever in spe

23 oktober 2012

Hebben met een rijsttafel de catering bij ons thuis gedaan. Zowel de service (in stijl aangeklede tafel, enthousiaste uitleg, vriendelijkheid) als het eten zelf ronduit geweldig. We hebben genoten en dat ook nog voor een zeer vriendelijke prijs. Klasse!

Gegeten op: 25 september 2012.
JohnL
JohnL
Proever in spe

22 oktober 2012

De uitgebreide rijsttafel is met extra rijst wel genoeg voor 4 personen! Heel veel verschillende bakjes met heel veel verschillende gerechtjes. En alles is zo lekker, daar komen we snel weer eens voor terug!

11 augustus 2012

lekker bord nasi ... compleet. rijst met rendang twee andere soorten vlees, aubergine, sambal telor, tempeh.
Smaakvolle indonesische maaltijd! vegetarische variant was ook erg lekker!
De bediening is erg vriendelijk. De inrichting past bij een voornamelijk afhaal restaurant.

Gegeten op: 9 augustus 2012.
dijp
dijp
Meesterproever

Alle 14 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over BungaMas

Schrijf hieronder je recensie over BungaMas. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.