6.2
6.5

1 2 ouder »

pedro666 pedro666 7 april 2012

de ultieme spaanse sfeer en de goddelijke spaanse keuken verenigd in dit kleine restaurantje. aanloop van diverse spanjaarden, en dat zegt denk ik wel genoeg.
bediening is wat rommelig en zeker niet op z'n hollands. wat maakt het uit, neem de tijd en geniet. de gerechten zijn zonder uitzondering echt heerlijk, vers en zelf gemaakt. aanrader is de paella. proef ook eens een van tientallen (onbekende) worstjes die op de kaart staan. ze hebben zelfs pimentos de padron!
wijnen worden zelf geimporteerd vanuit kleine wijnboerderijen en daarom verandert er nog al eens een wijntje. eigenaar importeert ook andere produkten vanuit spanje en die kun je kopen.
aanrader!

MiquelHernandez MiquelHernandez 26 december 2011

The food is verry good, and the prices are also verry good.

it's an family restaurant and you can see they cook with love, it is defenitly worth visiting again

RaulMartin RaulMartin 26 december 2011

Ik ben Donderdag voor de eerste keer geweest en ik moet zeggen dat de ervaring uitstekend is

Ik ben zelf van spaans afkomst en heb jaren in spanje gewoond en ook in de spaanse keuken gewerkt, het is echt een spaanse sfeer en het eten is uitstekend,het eten is dan ook authentiek spaans en het voelde alsof ik weer terug was in spanje

Ik kom dan ook zeker terug voor de Paella !!!

simons simons 10 november 2010

waren hier al eens eerder geweest voor alleen een drankje heette toen anders, maar eigenaar is dezelfde.
Gerechten vielen ons, evenals de trage en niet al te vriendelijke bediening, flink tegen. Teleurgesteld naar buiten en niet meer terug.

Proever76010 Proever76010 5 april 2010

Ben je niet viet vies van een eenvoudige Spaanse sfeer wat bediening en interieur betreft, en ga je voor Spaans eten (tapas), dan zit je hier goed.
Projectie van Spaanse (of buitenlandse) voetbalcompetitie op de muur, soms wat rommelige bediening, soms luidruchtig, soms improviserend.
Ben je gewend aan de Nederlandse wijze van bediening of aan de Franse keuken wat betreft de verfijndheid, dan kan het een tegenvaller voor je zijn. Kom je daarentegen net terug uit bijvoorbeeld Barcelona of andere Spaanse plaatsen, en kun je je een beetje voegen in de Spaanse levenswijze en de Spaanse keuken, dan zit je hier goed. Ga je voor kraak én smaak, geniet dan van de onvermijdelijke knoflook en andere Spaanse ingredienten. :-) We zijn met met 6 personen wezen eten tussen enkele Spaanstalige mensen (een goed teken?), en de bediening kon het redelijk bijhouden.
Conclusie: ga je voor de authenticiteit van het eten en je neemt de bediening op de koop toe (vul de tijd gewoon op met verkantieverhalen over Spanje) dan zit je hier goed. Neem een rode wijn van het huis, take your time en alles komt goed!
Kortom: laat die Hollandse hooggespannen verwachtingen wat bediening betreft van je afglijden, kom met niet teveel mensen, kom niet tijdens 'spitsuren', en je hebt de smaak van Spanje weer te pakken!

lekkeretengenieter lekkeretengenieter 19 februari 2010

Ik heb zelf 17 jaar in Spanje gezeten en ben er nu een aantal geweest dit is voor mij het 1e restaurantje waar ik gegeten heb zoals ik in Spanje gewend was. Ze zijn soms als het vol is traag maar dat is logisch want ze maken alle gerechten (dat zijn er heelveel) vers klaar en eerlijk gezegd het is er zo typich spaans dat ik het niet erg vindt.
Ik zal hier lang blijven komen want Spaanser als dit kan niet

hest79 hest79 16 januari 2010

Wilden hier laatst een tapaatje doen, maar bij het binnentreden van de zaak werden we vrij bot de deur gewezen omdat ze gesloten bleken te zijn. Geen zin om hier nog terug te komen.

prezzo prezzo 13 januari 2010

na eerder eens laat op de avond goede Tapas gegeten nu geprobeerd voor een late lunch. 14h30 en niets verkijgbaar, er moest snel stokbrood worden gekocht aan de overkant bij de AH ipv waar ze mee adverteren brood naar galiaca recept en na 30 minuten werdt er een eitje gebakken wat in de verste verte niet op een ommelet leek. ga dan niet aankondigen om 12h open voor een lunch.

hajou hajou 20 augustus 2009

Gisteren met een vriendin hier gegeten. Eerste indruk was inderdaad een beetje snackbar-achtig, dat er levensgroot een projectiescherm aanwezig is die Spaans nieuws uitzendt draagt niet bij tot een intiem sfeertje. Niet alles van de kaart was aanwezig maar de verklaring hiervoor was goed. Het eten was prima, evenals de wijn. Echt Spaans en geen Hollanders die wel eventjes een tapasrestaurantje willen runnen. Het is een echte tapasbar en geen restaurant waar je naar toe gaat voor knusheid en een correcte bediening, want het gaat allemaal een beetje zozo. (ik kreeg een Spa rood in een plastic fles, eigenaresse stond het dessert voor ons neus te branden en het plastic moest er nog af).
Hele sympathieke eigenaars, gezellig aan de bar gezeten nog achteraf.
Dus als je niet teveel van de entourage en bediening verwacht, is het hier prima toeven.

Barry Den Haag Barry Den Haag 13 augustus 2009

Zelden eerder vertrokken uit een restaurant, maar dit duurde te lang. Elk gerechtje (soms lekker, soms vies) 1 voor 1 met flinke tussenpozen geserveerd, zodat je het ene uur in een bak aardappel en het andere uur in een bak overgare garnaaltjes zit te haffelen. Na 2 uur voornamelijk wachten hebben we de gegrilde groenten maar voor lief gelaten.
De bedoelingen van het restaurant zijn ongetwijfeld goed, het gevoel waar waarmee we het restaurant verlieten was een stuk minder.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over La Riojana