Deliziosa in Bleiswijk is het nivo van een pizzeria ver te boven. Het interieur is sinds een jaar behoorlijk opgeknapt en verfijnd zodat je in een gezellige ambiance heerlijk kunt eten. de kaart is behoorlijk uitgebreid en heeft veel soorten pasta, vlees- en visgerechten. Zo is er verrukkelijke ossehaas van de grill met diverse heerlijke sauzen, heerlijk kalfsvlees met een tomaat/mozarella saus, maar ook heerlijke verse vissoorten. Wij aten daar een zalmforel met rozemarijnaardappeltjes en een heerlijke bereiding van spinazie. Alles vers bereid door chef Giovanni Campisano en zijn vrouw Lenie. En alles bediend door dochter Sylvana, ook een pracht om te zien. De huiswijnen worden aan tafel uit de fles geschonken en zijn prima. Kortom, zeker een aanrader op een plek waar je het niet verwacht.
Op de kaart wordt het al vermeld;heb even geduld want alles wordt vers bereidt.Nou,dat is te proeven ook! Wat heb ik heerlijk gegeten! Het is niet groot,maar sfeervol ingericht,de bediening is ook prima. Het eigengemaakte toetje van limoncello-cake was fantastisch!
De gevel + aanblik doen een doorsnee Pizza afhaaltent vermoeden, maar schijn bedriegt. Eennmaal binnen en voorbij de ijsco-hoek ziet het restaurant er zeer verzorgd en sfeervol (kaarsjes) uit. Echt gezellig.
Achter de mooie Italiaanse termen op het menu gaan alleen huisgemaakte gerechten van topkwaliteit schuil.
Zowel de geproefde pasta als Pizza waren zeer smaakvol en waren mooi opgediend.
Tip: Kom voor de dagvers bereide Tiramisu op tijd, want er komt in dit restaurant niets 'uit de vriezer'.
Niets werd aan het toeval overgelaten om ons een top-avond te bezorgen. Onze zomervakantie in Italiƫ kwam zowaar weer helemaal terug!
De goede ontvangst, het gevoel voor kwaliteit en het gratis glaasje Limoncello bij de koffie zorgen voor een erg fijne maaltijd na ons bezoek aan saunacomplex Elysium in de buurt. We komen zeker terug!