1 2 3 ouder »

Proever51491 Proever51491 17 oktober 2010

lekker eten, goede locatie

groteeter groteeter 6 oktober 2010

Altijd leuk om naar de Brasserij te gaan! Nee,je kunt er niet culinair eten, maar wat je te eten krijgt is altijd goed. En het personeel is altijd vriendelijk!

kenners kenners 7 december 2009

Augustus 2009;
Met een gezelschap van 10 personen geweest, houd het eenvoudig bij dit soort toeristenfuiken zeg ik altijd.
Voorgerecht; dagsoep/lauw uitgeserveerd.
Hoofdgerechten; 2x personen hebben een schnitzel besteld, leek wel of je op een gummi bal zat te kauwen, was niet door heen te komen. Beide schnitzels teruggestuurd en gastheer ging er maar 1 op de bon zetten. Dit deelde hij gul mede en stond in afwachtende houding naar een bedankje van onze kant te lonken.

Mw de Lange Mw de Lange 1 juni 2008

Afgelopen vrijdagvond gegeten: een schnitzel en een sateh. Was gewoon smakelijk, de warme groenten waren ietwat vettig.
Leuke tent voor een hapje buiten de deur tijdens het winkelen.
Geen hoogvlieger, maar gewoon wel "okay".

Proever35048 Proever35048 26 oktober 2007

Van de week een lunchje gepakt hier in de brasserij. De tomaten soep was een klein discussietje waard, de carpaccio met brood was redelijk van smaak en de kogelbiefstuk was gewoon goed gebakken. Van de keuken werden wij niet geheel verrast. De bediening echter maakte een hele hoop goed.

Proever31225 Proever31225 12 november 2006

Met de familie hebben we hier heerlijk gegeten, Oma vierde haar 80e verjaardag. Ik had de eendenborst en die was erg mals. De anderen hadden ook niet te klagen. De bediening was goed. Kortom; het was een gezellig avondje uit.

Proever47208 Proever47208 29 mei 2006

Prima tent voor een snel, makkelijk, maar goed hapje. Wij hebben er gegeten voorafgaande aan een voorstelling in het theater en zullen dit absoluut een keer herhalen. Trouwens ook een aantal keren goed geluncht!

MariaM MariaM 3 mei 2006

Prijs/kwaliteit niet echt ok voor standaard café-eten. Veder vrij saaie, karakterloze tent. Voor een drankje op terras is het wel te doen. Bediening is ok.

Proever45280 Proever45280 4 april 2006

Op een drukke zaterdag gegeten (1 april 2006), ondanks de drukte toch een plekje weten te bemachtigen! dus reserveren zal ik de volgende keer zéker doen. Na ons werden er mensen teleur gesteld, omdat de reserveringslijst vol stond!! Verder heerlijk tot geweldig gegeten!!! de bediening was SNEL en zeer vriendelijk!! het jonge personeel geeft het restaurant een apart, maar zeer goed sfeertje. dus dit ook uitstekend. de nieuwe kaart gaat in op 5 mei is mij vertelt door het personeel! Ik wacht hier met smart op en zal zéker terug komen in de zomermaanden voor op het terras!! ga zo door!!!!!!!!

J. Pl

Proever38935 Proever38935 1 oktober 2005

Nadat ik \'s avond een vechtpartij meemaakte, ben ik er niet meer gekomen. Als kroeg misschien aardig maar verder niet. De oude tijden onder Piet de Bruin zijn nooit meer teruggekomen.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over De Brasserij