KeukenChinees
Openingstijden17.30-23.00

Rishaf Rishaf 7 augustus 2010

Wij zijn hier 31 juli gaan eten. Eten was voortreffelijk! Mooi restaurant. Zeker een aanrader! Alleen is dit een michelin ster restaurant? De bediening claimt van wel, en ergens op een site ook gelezen. Alleen kan ik het niet terugvinden in de michelin gids. Iemand een idee?

Altijd-trek Altijd-trek 7 maart 2010

Dit blijft toch een van mijn favoriete restaurants. Kort geleden hier weer geweest en ik heb wederom zitten smullen. Je wordt verwend met heerlijke dim sum, lekkere pittige soep (weet de naam niet meer) en tarbot en coquille om je vingers bij op te eten maar wat mij elke keer weer bijna tot tranen toe beroerd is toch wel de Peking eend. De eerste gang gerold in een flensje en na de spoon (dat zie je haast niet meer) wordt het samen met ossenhaas geserveerd. Ik droom er wel eens van en terwijl ik dit zit te typen loopt het water mij alweer uit de mond. Als afsluiting ijs met geflambeerde kersen, ook dit zie je nog weinig. Wellicht een klassieker maar ozo lekker.
Alles wordt door de kundige bediening aan tafel uitgeserveerd. De heren zijn niet alleen voornaam en correct maar weten je ook altijd goed te adviseren. Ik laat het menu en de wijnkeuze altijd aan hen over en ben nog nooit teleurgesteld. Top!

Remk0 Remk0 15 augustus 2009

Peking eend was erg geslaagd en goede wijn. Professionele bediening. Prima avond gehad.

Proever75611 Proever75611 27 oktober 2008

Ik kom al langer dan 10 jaar in dit restaurant, het is een van de beste chinezen in Amsterdam en je kunt het eten dan ook niet vergelijken met de 'gewone' chinees. Enige minpuntje, en waarom ik ook geen uitstekend geef; soms vind ik het eten iets minder, alsof er iemand anders in de keuken staat. Dit heb ik echter tot nu toe maar 2 keer meegemaakt in 10 jaar. De laatste keer vond ik het eten minder smakelijk en minder goed bereidt, maar omdat ik er al zo lang kom zal ik niet afhaken en hoop ik dat het eten de volgende keer weer gewoon TOP is zoals normaal!

Proever73833 Proever73833 7 april 2008

Afgelopen week hier gegeten. Het is erg lekker chinees eten in een luxe sfeer. Vooral de Lamscoteletten als voorafje en de gevulde krabscharen waren erg lekker. De Sichuan Beef vond ik tegenvallen hij was eerder zoet dan pikant maar de ST jacob waren heerlijk. Met een lekker flesje wijn genoten van een goede avond met goede service. Aanrader

Geef zelf je mening over Sichuan Food