7.3
7.5
8.4

Op deze locatie is een nieuw restaurant geopend: In de Olie

KeukenInternationaal, Italiaans & Mediterraan
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

bollebeer bollebeer 11 maart 2011

vriendelijke bediening bestaande uit zeer verschillende karakters. Goed KWFondersteuningsinitiatief van Joost die ook allervriendelijkst bedient. Vitello tonato erg vers en lekkere ruime hoeveelheid saus. frites zalig, roerbakken spinazie helemaal goed. de steak en dorade waren ook erg zuiver klaargemaakt. vers en voldoende en zonder poespas. zachte goede verlichting, jong publiek. door combi café (harde muziek) en naastgelegen resto, moeilijk je tafelgenoot te verstaan. kan wat miner of geheel niet. de schitterende ruimte leent zich nl uitstekend voor een non-muziek tent. we gaan zeker terug en raden Ruys aan.

Martijn1983 Martijn1983 23 februari 2011

Zeer leuke avond gehad afgelopen vrijdag. we waren van plan om een aantal drankjes te drinken, maar door de gezelligheid en het enthousiaste personeel toch besloten even op de kaart te kijken. De uitgebreide keuze uit verschillende Italiaanse gerechten heeft ons doen besluiten toch te blijven eten, iets wat ons zeker niet is tegengevallen.
Het was duidelijk te proeven dat alle gerechten met zorg en verse gerechten bereid waren.

De avond uiteindelijk veel later dan gepland maar met een zeer voldaan gevoel afgesloten met een potje pool.

Zeker een aanrader! toprestaurant met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

prima1 prima1 19 februari 2011

Fraaie tent met top rookruimte, incl. pooltafel, je waant je in het buitenland. Maar zodra het personeel aan tafel staat word je wakker geschud en realiseer je dat je in Mokum bent. Personeel met de attitude: wees blij dat je bij mij mag bestellen maar ik weet niet wat de dagspecials zijn.
En dan de miniatuur porties, Dorade leek wel een amuse. Gelukkig had ik mijn microscoop bij me zodat ik het stukje vis kon lokaliseren. Personeel leek alleen bezig met zichzelf en vergaten daarom een goede fles huiswijn op de rekening te zetten, wij vonden dat terecht.
Tent zit vol met quasi wannebe's met enorme Ego's, daardoor lijkt het ook alsof de tent ramvol zit.
Gek genoeg kom ik wel weer een keer terug, voor de pool/rookruimte en daarna ergens anders een hapje doen... Maar heel misschien bestel ik dan wel weer de Vis van de dag, als borrelhapje!

joskuijs joskuijs 14 februari 2011

Risotto was slecht, de vissoep matig. Bediening zou het aan de kok doorgeven, maar niks meer van gehoord. Beide gerechten stonden gewoon op de rekening. verder geen werk van gemaakt, omdat we met een gezelschap waren en de stemming niet wilde bederven.

hallo hallo 9 februari 2011

Duur. Weinig enthousiast personeel en persoonlijk ben ik geen fan van het interieur; erg 'gelikt'.

MaandagGesloten
Dinsdagvan 12:00 tot 22:30
Woensdagvan 12:00 tot 22:30
Zondagvan 12:00 tot 22:30

Meld dit restaurant als gesloten