| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
lune 20 oktober 2011 | |
Uitgenodigd door vrienden om eens in Waalwijk te komen eten in een restaurant wat zij erg waarderen.
Fens 6 augustus 2011 | |
Wij hebben er gisteren heerlijk gegeten op het terras en ondanks dat het druk was vonden wij de bediening prima. Prettig dat er altijd iemand van de bediening op het terras aanwezig was.
roban 23 juni 2011 | |
Mooie lokatie maar bediening slecht en eten veel te duur voor wat je krijgt.
tim82 13 april 2011 | |
Mijn vader heeft een Gluten allergie en mag dus niet zomaar alles eten. Vooraf geïnformeerd of dit een probleem zou zijn om hier rekening mee te houden. Hierop kregen wij als reactie dat dit geen enkel probleem was en dat ze overal rekening mee konden houden. Bij het voorgerecht ging het helaas al bijna mis hierin zaten ingrediënten die hij niet mocht hebben, toen wij dit aangaven kwamen ze netjes een nieuw gerecht brengen waarbij er wel rekening werd gehouden met de allergie. Bij het hoofdgerecht hebben ze gewoon alles weggelaten en kreeg hij 2 stukjes vis. Mijn vriendin had hetzelfde gerecht en kreeg natuurlijk wel alle garnituur. Op zich niet erg want hij mag het nou eenmaal niet. Voor de zekerheid hebben we nagevraagd of hij de friet en de aardappels wel mag hebben maar helaas die werden in het frituur gebakken waarin ook andere producten gebakken worden die hij dan weer niet mag hebben. Wij hebben aangegeven dat een hoofdgerecht met twee kleine stukjes vis wel erg weinig is voor een volwassen persoon na 10 minuten werd er met mokken een schoteltje op tafel gezet met 2 worteltje / 2 peultjes en 2 stukjes broccoli. Nog niet echt veel maar het idee was goed! Toen uiteindelijk een van de eigenaren kwam vragen wat de "problemen" waren rondom het dieet menu kregen we alsnog een goed gevoel omdat we het gevoel hadden dat er wel iets aan werd gedaan. Helaas begon hij over dat er nu eenmaal grote en kleine eters zijn en dat ze tegenwoordig kinderen alles moeten laten eten anders eet de jeugd van tegenwoordig niks meer... Sorry maar als we dan nu gaan beweren dat het aan mijn vader ligt dat hij niks lust is toch echt wat anders dan wanneer je ergens een intolerantie voor iets hebt. Mijn vader voelde zich zelfs schuldig dat hij het gevraagd heeft en daar gereserveerd had. Dit overschaduwde helaas de gezellige avond want verder is het een leuk aangekleed restaurant en het eten is verder prima in orde. Jammer dat het lang duurde voordat het eten kwam. Zolang je maar geen allergie hebt of speciale wensen hebt dan kun je hier prima terecht. Wellicht worden we in andere restaurants dermate verwend als we daar komen dat dit ons een beetje tegen viel hier. Vaak worden er voor alternatieve gekozen wat hij wel mag zodat ze toch een “vol” bord voorschotelen. Al met al dus een matig restaurant voor ons en ze zien ons hier in ieder geval nooit meer terug, we voelde ons meer tot last dan te gast.... |
eska 6 maart 2010 | |
Eten goed, maar ruim een uur moeten wachten op eten en bediening was niet attent. |
Geef zelf je mening over Dijk 12