| Keuken | Internationaal & Brasserie |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Sterretje 27 november 2011 | |
Een lunch genoten bij de open haard. Gezellige inrichting. Lunch was okay dit in tegenstelling tot de bediening die vonden wij of over the top, of matig door bijvoorbeeld nalatigheid. Door de (deels) theatrale manier van bedienen waren wij niet heel erg van dit bedrijf gecharmeerd. We hadden graag nog een consumptie willen nuttigen maar daar kregen we de gelegenheid niet toe. Wat we ook echt raar vonden was dat wij een papieren servet kregen en onze buren tafellinnen. |
IDBO 7 september 2011 | |
Gisteren met 6 gasten van mijn bedrijf hier gedineerd. Uitstekend, zoals altijd trouwens. Verse zeebaars was een goede aanrader. Leuke sfeer en vriendelijke mensen in de bediening.
Joet 10 augustus 2011 | |
Ik kende de zaak van heel vroeger. Mooi verbouwd, goeie bediening. Heerlijk gegeten! |
Pecaro 8 augustus 2010 | |
We genoten hier met twee personen op 6 augustus van een heerlijke lunch op het terras aan de voorzijde van het restaurant. Al eerder hebben wij hier een overnachting met diner gedaan, en dat was zo goed bevallen, dat we nu op de terugreis van een paar dagen weg, besloten om hier te gaan lunchen. We kozen voor de Italiaanse bol met capaccio en een pistolet warme beenham. Een klassieker, en ook zo klaargemaakt. Echt zeer smakelijk. De beenham met uien was lekker stevig, inderdaad warm en prima van smaak. De selderijsalade erbij was fris en door de gebruikte ingredienten zoals de parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten een genot om van te eten. We namen er een ice-tea en een jus d'orange bij. Het sap was niet vers maar uit een pak. We betaalden 22 euro voor het geheel.
camporosso 7 mei 2010 | |
Prachtig verbouwd! Een mooie zaak. Heel vriendelijk personeel en goed eten! |