iselda 21 mei 2012 | |
Afgelopen vrijdag hebben we bijzonder genoten van de delight full High Tea. De zorg waarmee de high tea samen is gesteld is te proeven. De combinaties van de thee met de eigengemaakte producten was subliem! Een echte aanrader! |
zoetekauwMK 9 mei 2012 | |
met hele grote groep op zondagmiddag een high tea menu gedaan. goede service, elke gang werd toegelicht wat krijgen we, welke thee hoort erbij? willekeurige kopjes, schoteltjes etc vonden wij gezellig. eten was smakelijk, sommige gangen weer beter dan andere: hoogtepunten: scones in begin, taarten op het einde, eigen gebakken brood, verschillende soorten thee. minder populair aan onze tafel: quiche met zompige bodem en weinig smaak, eigengemaakte eiersalade zonder smaak/kruiden. wel zeer smakelijk maar eigenlijk teveel: chocolaatjes ronde op het laatste.
NANAs 30 april 2012 | |
Heerlijke High Tea gehad bij Hartig en Zoet! Zalige nog warme scones met heerlijke huisgemaakte jams, niet te versmaden quiche, biologisch brood zonder toevoegingen en tot slot echte chocoladetaart en nog meer lekkers.
ekennol1965 22 april 2012 | |
Vanmiddag een heerlijke High Tea gehad bij Hartig en Zoet. Voor mij de tweede keer en ik ga zeker terug komen. Alle hapjes uit eigen keuken echt om te smullen. Ik kan eigenlijk iedereen aanraden om hier eens naar binnen te gaan. |
carla666 3 maart 2012 | |
Wij hebben van een heerlijke, uitgebreide High Tea genoten. Bijzondere en smakelijke gerechten, alles in eigen keuken bereid, bij elk gerecht een bijpassende thee en een zeer duidelijke uitleg van het erg ter zake kundige personeel over het hoe en waarom van de combinatie van thee en lekkernij. Kortom, genoten met een grote G.
PaulvanRiemsdijk 2 maart 2012 | |
Bijzonder genoten van een perfecte high-tea.
biloetje 28 januari 2012 | |
Als wij naar Haarlem gaan, gaan wij standaard naar Hartig en Zoet en dat is niet voor niets. Nergens krijg je een lekkerdere mexicaanse tomatensoep!!! Het gebak en de scones zij altijd lekker vers. De cheesecake is een aanrader en dan de koekjes.... Die kun je trouwens halen bij de bakkerij van Hartig en zoet op de botermarkt. Een toppertje!!! |
nickywesterhof 8 januari 2012 | |
Gisteren een high tea gehad: helemaal TE leuk & lekker! Top bediening en heerlijk eten. Een absolute aanrader!! |
mandynoordermeer 7 januari 2012 | |
Vanmiddag met mijn vriendinnen wezen high tea'en bij Hartig en Zoet. Wat hebben we genoten! De kopjes en schoteltjes wanen je in het idee dat je bij oma op de koffie bent, bij aankomst kregen wij ook gelijk een overheerlijk kopje thee ingeschonken. Ook erg leuk was dat bij iedere ronde de kok uitleg gaf over wat er op je bordje lag en waarom de gekozen thee hier het beste bij past. De hapjes kwamen uit eigen keuken en waren om te smullen. De High Tea is dan ook zeker aan te raden! |
Francien2 6 januari 2012 | |
Het eten was goed, daar was niets op aan te merken, maar hoe de bediening met de tafelbezetting omging vonden we onbeschoft. We zaten lekker te lunchen, werd opeens zonder mededelen een kaartje op onze tafel gelegd met gereserveerd. Vervolgens gingen ze aan onze tafel, terwijl wij er gewoon zaten zonder uitleg allemaal spullen klaarzetten voor de high tea. We moesten wegwezen. Toen we buiten stonden vonden we ons onbeschoft behandeld. We wilden eerst weer naar binnen om hier iets van te zeggen, maar dat is dan ook weer zoiets (we waren de straat een stuk uitgelopen en aan het evalueren over de bediening). Vandaar een reactie op Iens. Kom hier vooral niet als je ook van klantvriendelijkheid houdt want dat is in deze tent niet aan de orde. Wij komen hier dus nooit meer. |
Geef zelf je mening over Hartig en Zoet