Hartig en Zoet over zichzelf

Je kunt zien, ruiken èn natuurlijk proeven dat de lekkernijen allemaal echt huisgemaakt zijn. Het brood, de taarten en de quiches, tot de soepen en de enige echte scones met clotted cream & jam. Vanaf het ontbijt geopend voor de lekkerste Italiaanse koffie, sapjes en dagverse taarten. Of kom lunchen met het biologische knapperige brood met heerlijk beleg, frisse salades en soepen.

KeukenEngels, Hollands, Internationaal, Koffiebar, Europees, Biologisch, Lunchroom & Tearoom
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

biloetje biloetje 28 januari 2012

Als wij naar Haarlem gaan, gaan wij standaard naar Hartig en Zoet en dat is niet voor niets. Nergens krijg je een lekkerdere mexicaanse tomatensoep!!! Het gebak en de scones zij altijd lekker vers. De cheesecake is een aanrader en dan de koekjes.... Die kun je trouwens halen bij de bakkerij van Hartig en zoet op de botermarkt. Een toppertje!!!

nickywesterhof nickywesterhof 8 januari 2012

Gisteren een high tea gehad: helemaal TE leuk & lekker! Top bediening en heerlijk eten. Een absolute aanrader!!

mandynoordermeer mandynoordermeer 7 januari 2012

Vanmiddag met mijn vriendinnen wezen high tea'en bij Hartig en Zoet. Wat hebben we genoten! De kopjes en schoteltjes wanen je in het idee dat je bij oma op de koffie bent, bij aankomst kregen wij ook gelijk een overheerlijk kopje thee ingeschonken. Ook erg leuk was dat bij iedere ronde de kok uitleg gaf over wat er op je bordje lag en waarom de gekozen thee hier het beste bij past. De hapjes kwamen uit eigen keuken en waren om te smullen. De High Tea is dan ook zeker aan te raden!

Francien2 Francien2 6 januari 2012

Het eten was goed, daar was niets op aan te merken, maar hoe de bediening met de tafelbezetting omging vonden we onbeschoft. We zaten lekker te lunchen, werd opeens zonder mededelen een kaartje op onze tafel gelegd met gereserveerd. Vervolgens gingen ze aan onze tafel, terwijl wij er gewoon zaten zonder uitleg allemaal spullen klaarzetten voor de high tea. We moesten wegwezen. Toen we buiten stonden vonden we ons onbeschoft behandeld. We wilden eerst weer naar binnen om hier iets van te zeggen, maar dat is dan ook weer zoiets (we waren de straat een stuk uitgelopen en aan het evalueren over de bediening). Vandaar een reactie op Iens. Kom hier vooral niet als je ook van klantvriendelijkheid houdt want dat is in deze tent niet aan de orde. Wij komen hier dus nooit meer.

Missmies Missmies 24 november 2011

Donderdagvan 9:00 tot 16:00 Geen diner
Vrijdagvan 9:00 tot 16:00 Geen diner
Zaterdagvan 9:00 tot 16:00 Geen diner
Zondagvan 9:00 tot 16:00 Geen diner

Meld dit restaurant als gesloten