Reserveer nu

KeukenCaribisch
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

‘Van amuse tot nagerecht’ kan je hier ‘heerlijk, modern Caribisch eten’. De verrassende kaart biedt ‘fantasievolle en originele gerechten’ die geserveerd worden in ‘flinke porties’. Een enkeling vindt ‘de gerechten iets te veel aangepast aan de westerse smaak’. Het personeel legt je in de watten, maar is ‘nog wel wat onzeker’. Het advies luidt: ‘het eten is top, de stoelen zitten goed, het tafellinnen is gestreken, dus maak je niet druk en maak er een gezellige avond van!’ Bijvoorbeeld met zo'n tropische cocktail!

roos3 roos3 23 mei 2012

Ik ben met moederdag daar samen met mijn zoon gaan eten de bediening was uitstekend!!
Het eten echt heerlijk vooraf hadden we een kreeftensoep.
Het hoofdgerecht konden via lopend buffet zelf samen stellen.
Alleen op het toetje moesten we wat langer wachten,wat niet zo leuk was omdat je betaaldpakeren heb in de straa, en mijn zoon gauw zijn auto weg moest halen.
Maar hij was gelukkig op tijd weer terug (live band was ook erg leuk)

i_helder i_helder 18 mei 2012

Na alle slechte recensies vandaag met knikkende knieen naar dit restaurant gegaan. Onze Groupon was al betaald, dus dan ga je toch maar... Totaal tegen de verwachtingen in hadden we een heel geslaagde avond. Fleurige inrichting, vriendelijke bediening, vrolijke muziek en ook nog prima eten. Lekkere amuse met bakkeljauw, pittige jerk chicken (ik was gewaarschuwd), zalige geit, smakelijke red snapper en een fijne variant op cheesecake met pistache toe. Tel daar de lekkere huiswijn (droog/wit), de prima stoelen en de schone WC bij op en wij komen zeker nog een keertje naar de Bierkade.

inez inez 17 mei 2012

Hadden we maar eerder de recensies gelezen. Via groupon onze slechtste ervaring tot nu toe. Amuse: piepklein stukje komkommer met flauwe tofu. Laat dan gewoon weg. Hoofdgerecht bestond uit rijst (uit een pak?) wat sla en een pompoenbrij vol met harde schilen en zenen. Toen ik dat kenbaar maakte bij de ober vroeg hij of ik daar niet van hield! Nee, zenen zijn kraakbeen. Wat viel op. Er stond geen kok te koken, alles kwam uit de magnetron. Nergens die typische kruidenmengsels. Bij caribbisch denk ik aan kip, vis en veelkleurige schotels met fruit erin. Het enige fruit was een schijf gefrituurde banaan. Porties beslist te weinig. Het lijkt alsof de eigenaar deze locatie eerder gebruikt als galerie voor de schilderijen. Wij komen hier nooit meer terug.

Leodenhaag Leodenhaag 29 maart 2012

Via groupon bij ct gegeten, helaas hadden we de recensies op Ines te laat gelezen, het was spannend, wat zouden we kunnen verwachten euroshopper, onzeker personeel, etc. We werden niet teleurgesteld. De amuse was een piep klein stukje komkommer met een nog kleiner stukje onbeduidende kaas erop, pompoensoep was flauw, het hoofdgerecht de vegetarische schotel was drie stukjes aubergine en drie stukjes courgettes met rijst. Er zouden bananenchips bij zitten, toen we daarom vroegen werd 10 min later een schoteltje met gebakken aardappel geserveerd en gepresenteerd als banaan. Toen we daar iets van zeiden begon de allerliefste serveerster te lachen. Het dessert hebben we niet meer genomen, we waren wel klaar...... Wachttijden zijn lang. De goede recensies stammen uit 2009, er is iets gebeurd waardoor het goed mis is gegaan. Een keer maar nooit meer dus.

ilse2306 ilse2306 27 maart 2012

Het bedienend personeel hangt over je bord om je glas te pakken. We hebben gevraagd naar 2 extra borden voor de kinderen maar kregen het niet. het eten was niet restaurant waardig, kwaliteit prijsverhouding totaal uit verband. 4 x moeten vragen naar de rekening.
Hier komen we nooit meer. er staat op de site dat kinderen van harte welkom zijn, waarom hangen er dan zoveel naakte vrouwen aan de muur?
we voelden ons ontzettend in de maling genomen na dit etentje een dikke nul!!

Geef zelf je mening over Caribbean Treasure

LunchDiner