Welkom.
Uit eten gaan moet vooral een feestje zijn en dat zit vaak in de kleine dingen. Het gevoel van thuiskomen, dat je welkom bent. Dat is het gevoel wat we mee willen geven. Geen culinaire hoogstandjes, maar lekker en eerlijk eten. En die eerlijkheid verwachten wij ook, we staan altijd open voor suggesties of opmerkingen. Onze avond is goed als iedereen tevreden de deur uit loopt.
Oma
Ik denk dat ze op de dag dat wij er waren iets teveel reserveringen hadden aangenomen. Teveel tafels in een te kleine ruimte. We zaten naast het toilet dus telkens die deur open en dicht. De bediening was zo slecht en afstandelijk dat het bijna lachwekkend was.
Eten was ok maar niet bijzonder. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar.
Na een 15 km wandeling met 4 collega's hier toevallig uitgekomen. Wát een verrassing. Sfeervolle knusse omgeving, ongedwongen en 'thuiskomen'. Eigenaresse zeer vriendelijk met juiste aandacht. Eten eerlijk en heerlijk. Onze reactie bij het opdienen van het bord: 'Wauw', bij het proeven: 'Mmmm, lekker', toen we voldaan waren: 'wat véél'. Maar ook dat bleek geen probleem. Oma gaf ons het laatste restje netjes ingepakt mee.
Super gezellig eetcafee, je hebt het gevoel dat je echt bij je oma zit te eten.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Ik had een prachtig stuk zalm wat goed was klaar gemaakt, de saté was ook prima.