1 2 3 ouder »

tantetje tantetje 28 maart 2012

Heerlijke en eerlijke traiteur, de kok, tevens eigenaar, kookt hier met passie dat proef je aan alles. Deze keer een salade van licht geroosterde venkel, geitenkwark en granaatappel gegeten, zalig...als toetje een stukje,natuurlijk, huisgemaakte chocolate cheesecake; te lekker!! Betaalbaar en genieten.....

M12345 M12345 25 maart 2012

Nog nooit een recentie geschreven, speciaal aangemeld voor Foodies. Wat een geweldig eten; 2 salades, 2 pasta's en 2 toetjes geproefd. Wow!

shuella shuella 5 maart 2012

Our favorite place to take away as it is every time just perfect! The guy who is cooking knows really what is he doing. They have every day "the dish of the day' which you can buy only for €8.50. And tiramisu- is one the best I ever ate.

Briens Briens 29 februari 2012

Onze favoriete afhaal in de Pijp. Heerlijke gerechten, keuze uit zowel luxe als simpel en voedzaam. Alles lekker vers en goed betaalbaar. Personeel is ook zeer vriendelijk. De lavendelhangop is verschrikkelijk lekker!

kistenkuif kistenkuif 30 januari 2012

Erg goed en dagelijks vers gemaakt eten voor een redelijke prijs. Eigenlijk een traiteur maar je kunt ook aan een grote eettafel ter plekke genieten van ruim en lekker aanbod. Van hollandse stamppot to mediteraan. Mooie wijnen en vriendelijk persomeel. Prima gelegenheid voor alleenstaanden. Aanrader!

FoodLuc FoodLuc 19 oktober 2011

Sinds kort ontdekt, maar absoluut de beste en ook goed betaalbare take away. Verse gemaakt in de zaak zelf. Zeker 15 minuten fietsen waard!

Trukel Trukel 5 augustus 2011

Naast de heerlijke verse pastas hebben ze ook super taartjes en lekkere wijnen. Een lekker alternatief voor als je geen zin hebt om te koken. Tip: je kunt ook lekker daar aan de grote tafel je gerecht eten!

Geebs Geebs 18 juli 2011

Super traiteur! Kom hier zeer regelmatig als we geen zin hebben om te koken. Altijd erg goede maaltijden! (soms wel een beetje zout) In de winter heerlijke stamppotten en in de zomer lekkere visjes en verse pasta. Hoop dat ze deze kwaliteit blijven voortzetten!

Smullerina Smullerina 9 december 2010

Heel goed eten, doet niet onder voor menig restaurant. Bevlogen mensen. Kom hier graag! Enige verbeterpunt; porties mogen iets royaler, vooral bij een stuk taart is het vaak wat karig.

Brunodebeer Brunodebeer 25 april 2010

Ik heb vanavond toch zo heerlijk zitten smullen bij Foodies, dat ik er zeker vaker terug ga komen. Het eten is er beter dan in menig goed restaurant en van de prijzen word je ook vrolijk!

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Foodies