Foodies over zichzelf

Je vindt Foodies aan de tweede Van der Helststraat. Een uitnodigend pand met een opvallende glazen pui. Hier kookt Mauricio Jansen – als chefkok werkte hij in verschillende restaurants in binnen- en buitenland – ‘Afhankelijk van het aanbod, kook ik wat ik die dag leuk vind om te maken. Dat kan een mooie pasta met schelpjes zijn, couscous of iets oosters. De internationale keuken, dus.’

ActiviteitenTraiteur/delicatessen, Afhalen, Bezorgen, Catering, Private dining
KeukenRegionaal, Frans, Italiaans & Internationaal

30 maart 2013

Eén van de betere traiteurs. En zeer betaalbaar, zeker de dagschotel. Helemaal top zijn de taarten (die helaas regelmatig op zijn). Bijvoorbeeld de worteltaart of lemon-cheesecake. Ook de sfeer is in orde, met een open keuken om de verrichtingen van de eigenaar/kok te volgen.

Gegeten op: 20 maart 2013.
A-J
A-J
Expertproever

7 januari 2013

Zaterdag wederom afgehaald bij Foodies. Vind het toch steeds weer bijzonder hoe ze voor dat geld dit eten kunnen aanbieden. Prima gerookte en gebakken zalm, heilbot en lamscurry gegeten. Alles prima op smaak en juiste cuisson. Bediening mag soms iets enthousiaster

Gegeten op: 5 januari 2013.
MaartenW
MaartenW
Topproever

8 november 2012

wij halen regelmaatig eten bij foodies.
Het is lekker en gezond
.vooral de vis en de stamppotten
de mensen zijn heel aardig.
groetjes Mylee (9 jaar)

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

28 maart 2012

Heerlijke en eerlijke traiteur, de kok, tevens eigenaar, kookt hier met passie dat proef je aan alles. Deze keer een salade van licht geroosterde venkel, geitenkwark en granaatappel gegeten, zalig...als toetje een stukje,natuurlijk, huisgemaakte chocolate cheesecake; te lekker!! Betaalbaar en genieten.....

tantetje
tantetje
Proever in spe

25 maart 2012

Nog nooit een recentie geschreven, speciaal aangemeld voor Foodies. Wat een geweldig eten; 2 salades, 2 pasta's en 2 toetjes geproefd. Wow!

M12345
M12345
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Foodies

Schrijf hieronder je recensie over Foodies. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag16:00 - 21:00