5.6
7.1

1 2 ouder »

pehave pehave 17 juni 2011

Een mooi restaurant in de rosse buurt van Amsterdam. Eten zeer slecht, en de drankjes erg duur. Eenmalig.

karlijnsmulders karlijnsmulders 6 mei 2011

Gisteren weer heerlijk op het terras gezeten bij Heffer! Heerlijk mensen kijken je ziet er van alles langs komen. Heerlijke salade gegeten super bediening

X. de Jong X. de Jong 20 januari 2011

Afgelopen weekend heb ik bij het Amsterdams accijnshuis Heffer gegeten. Alleen een bezoek aan Heffer om het historisch monumentale pand te zien is al de moeite waard... Voordat we aan tafel gingen had ik, op aanraden van de barman, een Venloosch Alt besteld. Mmm dat moet je geprobeerd hebben! Eenmaal aan tafel gingen de kaarsen aan en heb ik lekker met mijn vriendin genoten van een perfect drie gangen menu. En natuurlijk kwam dit niet allemaal tegelijk :) Vroeger borrelde ik altijd bij Heffer op de eerste etage met mijn studentenvereniging, dus het was leuk om daar weer terug te keren. Kortom een echte aanrader!!! Zeer sfeervol!!

merzar merzar 1 oktober 2010

Verschrikkelijke tent. Reserveren van te voren heeft totaal geen zin. De managers zijn verschrikkelijk arrogant en het interesseert ze werkelijk waar niets wat jij daar komt doen. Daarbij is de wijn ook nog eens erg slecht, het verschil tussen zoet en droog kennen ze niet. Heel jammer...

CasparMario CasparMario 19 september 2010

Met groep van 35 personen gegeten. Meer dan 3 uur voordat toetje werd geserveerd. Kwaliteit eten matig prijs te hoog voor kwaliteit! flauw en 'smakeloos, geen verse producten. Slagroom was al ingezakt toen toetje op tafel kwam. .

Maurits25 Maurits25 15 december 2009

laatst op een donderdag hier gegeten met een groepje. Gekozen voor de biefstuk en de spare ribs en iemand ging voor de kalfsoester. Mooi gegaard, prima smaak alleen de frietjes waren wat lauw. Lekker geborrelt alleen de prijs voor frisdrank was wat boven normaal, 2,90 voor een spa blauw?? Maar anyway leuke spot, heerlijk om ergens eens geen meerderheid van irritante, lelijke, vervelende toeristen te vinden in het verschrikkelijke "tourist area' maar gewoon studenten en leuke mensen. Servive was overigens prima, alles werd goed opgenomen en verbeterd waar nodig. Top!

P.Osters P.Osters 17 juli 2009

Slechte droge sate gegeten en totaal smakeloze tomatensoep, goede prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken, personeel had weinig aandacht voor de gasten en was vrij onprofessioneel, prijs van mijn spa blauw was 3,20! Enige was mij bijgebleven is dat de zon wel lekker scheen. Hier heen gaan is verspilde moeite (en geld).

karlijnsmulders karlijnsmulders 29 maart 2009

Een erg gezellige avond gehad!! Heerlijk gegeten en gedronken. prijs kwaliteit verhouding is perfect! Bediening was zeer vriendelijk, prachtige lokatie en een super sfeer! kortom helemaal geweldig!

amsterdammer amsterdammer 23 maart 2009

Wie vraagt er nou in godsnaam Euro 6,40 voor 2 colaatjes uit een postmix apparaat? Echt bizar, eigenlijk gewoon een tourist trap....
Bediening is snel, dat zeker.

Cornelis Cornelis 18 december 2008

De hele middag en avond met het bedrijf geborreld en de kas flink gespekt. Na ergens uit eten te zijn geweest even teruggekeerd en 2 Spaatjes besteld. Twee glaasjes water, waarvoor 6,20 euri gerekend werd! Hoezo, een rip-off? Dit kun je niet maken als je de hele avond met flink wat mensen voor een leuke weekend-omzet hebt gezorgd. Ga hier niet heen dus.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Heffer