Beulings over zichzelf

We bereiden onze gerechten altijd zo vers mogelijk en gaan ervan uit dat onze gasten de tijd hebben om te genieten, daarom zal een diner bij Beulings vaak een avondvullend programma in beslag nemen. Eet u liever wat vlotter, geef het vooraf door en dan kunnen we hier rekening mee houden. Vacature:Parttime afwas/keukenhulp. Tijdelijk voltijd Gastheer/vrouw per augustus.

114 recensies

1 2 3 4 ... 12 ouder »

10 juni 2013

Four of us ate at Beulings on Saturday 8 June. It was, in a word fantastic. The atmosphere is delightful and the service outstanding while still being relaxed. The food was incredible. There was some seriously great cooking going on there but without an ounce of pretention. We had the 4-course menu (EUR 43) which was more than worth it. The dishes were creative, surprising and cooked to perfection. All the ingredients were fresh and of the highest quality. There were so many unusual touches that made each dish special.

Gegeten op: 8 juni 2013.
tagine
tagine
Proever

1 juni 2013

Gegeten voor 't eerst bij dit restaurant. Mijn ervaring: wouw! Die kunnen koken! Waren met 4 personen en 2 daarvan hebben 4 gangen genomen. Incl. 2 flessen mooie wijn van elk € 50,- waren we € 265,- kwijt. Zeker acceptabel gezien het gebodene. Alleen de vele amuses en het zelfgemaakte brood zijn al een omweg waard. Als voorgerecht namen we allen jong geit op 3 verschillende manieren gepresenteerd, zalig. Hierna 2 maal met eendenlever gevulde kwartel met polenta en 2 maal Hollandse garnalen met asperges. Daarna konden we nog kiezen uit zeebaars of een stuk rood vlees. We sloten af met crème karamel
, niet te zoet, met garnituur. Heel prettig dat de ingrediënten ondanks het feit dat er modern gekookt wordt heel herkenbaar blijven. Een jong team en bevlogen bediening.

Gegeten op: 31 mei 2013.
GerardFred
GerardFred
Proever in spe

15 april 2013

Wat een bijzondere eetervaring in Beulings. Wij namen het vijfgangen menu van de chef, waar ikzelf nog een zesde gang heb aangevraagd, omdat ik ook zo benieuwd was wat hij met de vis had gedaan. Twee prachtige amuses en goed brood later barstte het feest los waar uiteindelijk het bordje met wortelravioli en meerval, het tot in de perfectie gegaarde stukje rund met een variatie van bietjes en het op verschillende wijzen bereidde geitje het meest tot mijn verbeelding spraken. Prachtige witte wijn begeleidde het grootste deel van het menu, waar voor mij de Neuburger er uit sprong. De bediening is vriendelijk en zeer kundig. Het enige is dat restaurants met Michelin-aspiraties toch altijd weer kiezen voor een kerkdienstambiance. Daar zijn we wel klaar mee, maar da's persoonlijk. Voor de rest: fantastisch.

Gegeten op: 14 april 2013.
JPD
JPD
Topproever

26 maart 2013

Aangename verrassing in dit restaurant dat duidelijk weet om de ingredienten tot recht te laten komen.
Wij hebben voor de 5 gangen menu met aangepaste wijnen gekozen en de gerechten waren van uitstekende kwaliteit, vooral de pasta met konijn was perfect gemaakt.
De wijnen die geserveerd werden waren ook interessant en lekker.
De zelfgemaakte worsten worden goed gebruikt (in ons geval een mooie bloedworst) en is een kwinkslag naar de naam van het restaurant (genoemd naar de straat) en toont aan dat de chef interesse heeft voor goede ingredienten.
Het feit dat er tijdens ons bezoek slecht 2 van de 4 mensen (door ziekte) in de keuken waren werd weerspiegeld in de lange tijd die we hebben doorgebracht in het restaurant maar dat was in dit geval geen straf aangezien de wijnen werden bijgeschonken.
De profesionele bediening van de vrouw van de chef helpen mee aan het goede gevoel dat je krijgt in dit restaurant.
Ik kom zeker terug.

Gegeten op: 14 maart 2013.
alain3
alain3
Proever

24 maart 2013

Al een keer eerder gegeten maar om zeker te weten dat het geen toevalstreffer was, nog een keer geweest en weet nu dat ik er nog vaker ga eten. Het eten zit wat mij betreft op sterrenniveau: bijzondere gerechten met prima bijpassende wijnen erbij. Bediening is prima en leuk is dat ook de koks uitserveren. Interieur is relatief eenvoudig maar zeer verzorgd. Aanrader voor wie tegen een goede prijs lekker wil eten en niet zo nodig hoeft te pronken met dat hij/zij in een sterrenrestaurant heeft gegeten.

Gegeten op: 8 februari 2013.
edwinh
edwinh
Fijnproever

23 maart 2013

Restaurant Beulings is een parel in het centrum van Amsterdam. De kaart is bijna elke dag anders aangezien men met dagverse producten werkt. De kaart wordt voorgelezen en toegelicht aan tafel en bestaat uit een vlees- en een vismenu. Mijn tafelgenoot en ik hebben beide menu's uitgeprobeerd en deze zijn beide heerlijk. De sommelier (vrouw van de chef) heeft een prachtige wijnkaart samengesteld waaruit zij een mooi en verrassend bijpassend arrangement kan samenstellen. Dit raad ik zeker aan aangezien zij weet waar ze het over heeft. Smaken van eten en wijn op elkaar afstemmen is tenslotte een vak apart. Het genieten begint al bij de amuses. In totaal kregen wij er zes die alle zes geweldig waren. Mooi van smaak en verrassend. De amuses deden ons verwachtingsniveau stijgen. Dit werd meer dan waargemaakt. Alle gerechten waren precies goed van smaak en volkomen in balans. De wijn paste perfect en de keuze werd op duidelijke en goede wijze toegelicht. Na afloop komt de chef /eigenaar nog even langs en uit het gesprek en het eten blijkt dat hij met veel plezier staat te bereiden. De service van het personeel is zeer goed, wijnen worden op tijd geschonken, men heeft oog voor de klant. Het is bijna on Nederlands goed. Gelukkig begint men in de horeca steeds meer te beseffen dat service klanten doet terugkomen.
Het interieur moet je van houden. Licht ingericht maar gelukkig voldoende ruimte om geen opgepropt gevoel te krijgen. Het blijft tenslotte en pijpenla pandje in het centrum. Het geheel is klein van opzet.
Bij dit restaurant is nou eens echt sprake van een juiste prijs / kwaliteit verhouding.
Dit restaurant heeft potentie om uit te groeien tot iets heel moois en bekends. Tot die tijd blijf ik in ieder geval vaker komen.

Gegeten op: 8 februari 2013.
Oegemans
Oegemans
Meesterproever

25 januari 2013

Wat een geweldige culinaire ervaring! Een ware traktatie voor de liefhebber van heerlijk eten voor een zeer betaalbare prijs! We kregen de keuze uit diverse gerechten als voor-, hoofd- en nagerecht. We werden getrakteerd op een variatie aan amuses en tussengerechten, koud, warm en zelfs een tussengerecht qua dessert. De bediening was erg prettig, ontspannen en kundig.
Enige opbouwende puntje is wellicht de aankleding van de zaak, dat zou iets sfeervoller kunnen. Maar verder heb ik een nieuwe favoriet in Amsterdam!

Gegeten op: 24 januari 2013.
bas23
bas23
Fijnproever

25 januari 2013

Mijn partner voor zijn verjaardag meegenomen naar Beulings. Gezellig, leuk tentje in Amsterdam.

Decor is redelijk standaard, zoals je zou verwachten in een wat high end zaak (veel wit en strak). Service, de eigenaresse, is heel erg netjes. Zo zou je overal bediend moeten worden. Bijna on-Amsterdams netjes.

Heerlijk gegeten; lekker stukje vlees in een goede portie met een goed bijpassend wijntje. Ben ook blij dat er voldoende groente geserveerd wordt.. Viergangdiner was tot op zijn puntjes verzorgd (elke gang had een goed bijpassend wijntje, en goede balans is smaken). Beulings is nog net geen ster, maar heeft zeker potentie.

Kom zeker nog eens terug... :)

Gegeten op: 3 oktober 2012.
Pommi
Pommi
Topproever

3 december 2012

Prachtige avond. Zeer goede gerechten met een leuke beleving. Koks zijn mondig en helpen mee in de bediening. Salade van diverse koolsoorten met Bbq Kip, mooi op smaak, kip zeer smaakvol en sappig met een heerlijke bbq smaak, koolsoorten hadden diverse bereidingen, wat zorgde voor diverse structuren, de ene iets beter dan de ander. Het pasta gerechtje werd geserveerd met chocola, grappig, maar in de uitvoering te zoet, waardoor de Salie wegviel. De parmezaanse kaas was nodig voor de tegenhanger van het zoet. De chef gaf zelf ook aan dat het wat zoeter uitgevallen was dan bedoeld. Pasta mooi bereid!
De Sneeuwhoen was een traktatie, prachtig gerecht, mooi in balans! Sfeer toegankelijk, informeel, maar met grote stijlvolle klasse. Een avond uit.
Michelin heeft de Beulingsstraat nog niet kunnen vinden... Terwijl de kwaliteit hier al langer op niveau is.

Gegeten op: 1 december 2012.
Proever53910
Proever5391...
Proever in spe

27 november 2012

Beulings is een ware traktatie, dineren in de ware zin van het woord. Elk gerecht is erg goed verzorgd en met gevoel gepresenteerd. Een veelvoud aan smaken en structuren, zonder dat het aanstellerig wordt en met de juiste rolverdeling tussen de verschillende ingrediënten.
Verder uitstekende witte wijnen uit onverwachte hoek - gedurende het diner ben ik niet ten zuiden van de Alpen gekomen met de wijn en de kwaliteit was voortreffelijk.
Klein minpuntje was het gerecht met kalfswang - dit was naar onze smaak wat erg 'vlezig' en daardoor eentonig gerecht.

Gegeten op: 7 september 2012.
ewinkels
ewinkels
Expertproever

1 2 3 4 ... 12 ouder »

Schrijf zelf een recensie over Beulings

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard