dantheman 20 mei 2012 | |
Tja wat zal ik over dit restaurant schrijven....Ik ging er mede door de goede recensies met grote verwachtingen naartoe, helaas werden deze maar deels waargemaakt. Ik miste de vele amuses wat op zich nog geen groot probleem was.. Wat wel een gemis was was de smaak. Ik geef een voorbeeld: De risotto van bietjes was voortreffelijk en zeer goed op smaak, de duif die erop lag was goed maar bijzonder smaakloos door het gebrek aan kruiden. Hetzelfde gold voor het hoofdgerecht, vlees was goed gebakken (wellicht iets te rauw maar daar houd ik van) maar wederom erg vlak van smaak. Voorgerecht van paling en eendenlever was heerlijk maar een beetje basic qua opmaak. wijnarrangement en bediening waren ok, niet super maar ok.. Ik eet wel vaker bij sterren zaken en heb zo het gevoel dat de mensen die aangeven in hun commentaar dat dit bedrijf op sterren niveau kookt waarschijnlijk nooit bij een sterren restaurant gegeten hebben. Overall gevoel was ok maar niet om vaker terug te komen. |
f.berrier 8 mei 2012 | |
Leuke ontvangst door jonge jongen en meisje.
wendelgreve 3 mei 2012 | |
2 mei 2012 heerlijk gegeten in Beulings! Elk gerecht is een feestje! Vooraf en tussendoor kleine hapjes. Geadviseerde wijn was ook goed. bediening is vriendelijk en attent en hebben kennis van zaken. Leuke sfeer! Wendel |
Bartpeirs 21 maart 2012 | |
Fantastisch gegeten in dit kleine maar gezellige restaurant. De ontvangst was hartelijk en efficient, de gastvrouw zette meteen de toon voor de rest van de avond, voortreffelijke service!
Iriskranenburg 27 februari 2012 | |
1,5 week geleden gegeten met een vriendin. Wij zijn deze avond goed in de watten gelegd met allerlei leuke en bijzonderen combinaties. Dat begon al met een amuse van rode biet, die tafel werd overgoten met een soort thee. Vervolgens een zeer smaakvol voor-. tussen-. hoofd- en nagerecht. Overigens kregen we ook nog een "pré dessert": chocolade-ijs met een porini (paddenstoel), dat vond ik zelf wat een wat minderen combi. Er liep slechts 1 ober rond terwijl het helemaal vol zat, maar dat deed hij uitstekend! Hij had alles in de gaten en werd bijgestaan door de koks, die regelmatig zelf de gerechten opdienden. Goede prijs/kwaliteitverhouding en wij kregen de thee van het huis (zag ik later op de bon). Erg aardig! |
marjolijno 10 februari 2012 | |
Leuk adres! De gerechten waren verrassend van smaak, originele combinaties en prachtig opgemaakte borden, erg creatief. Tussen de gerechten door allerlei amuses en hapjes die de gerechten goed complementeerden. Meer dan voldoende gegeten maar zonder vol gevoel. Daarbij een zeer goede, kundige en vriendelijke service met een goede tijd tussen de gerechten. Kortom, een super adres om eens lekker uitgebreid te tafelen! |
Bartvanh 5 februari 2012 | |
Gisteren heerlijk gegeten bij Beulings. Uitstekende service, attent, goede uitleg bij alles wat op tafel komt, zeer vriendelijk en dat alles in zowel Nederlands, Engels als Chinees ;) We werden blij verrast door de vele amuses, voor- en tussen-gerechtjes, erg lekker en in een prima tempo geserveerd. Er wordt de tijd genomen voor alle gasten en het eten was ronduit verrukkelijk. Als je liever niet verrast wil worden is keuze uit twee gerechten misschien niet aan je besteed, maar als je wel een keer iets anders wil proberen is Beulings een perfecte keuze. Prima service en heerlijke gerechten, kortom een uitstekende ervaring. Wij komen zeker terug en zullen Beulings van harte aanbevelen! |
iBurger 28 januari 2012 | |
Zojuist een mail van Iens gekregen dat we Beulings niet mogen noemen als we andere restaurants recenseren. Terecht alleen dat verandert onze mening niet. Dus nogmaals Beulings is de nummer 1 van Amsterdam! Gisteren wezen eten omdat nog maar eens te checken, en ja hoor! Bas en Lisha overtreffen zichzelf weer. En een sommlier die het helemaal gaat maken. Twee gerechten wil ik noemen die ik nooit eerder zo gegeten heb. Eekhoorntjes ijs, Bas hoe verzin je het? Maar wat een lekker gerecht, die mag nog wel een tijdje blijven. En dan de houtduif. Anjou duif is een makkie maar Beulings weet zelfs van deze moeilijke soort iets moois te maken. Als je naar Beulings gaat, geef ze de vrije hand zowel qua gerchten als wijn. Hier eten de sterrenkoks als ze uit eten gaan! |
culinair3 25 januari 2012 | |
Een uitstekend kleinschalig restaurant op een plekje die je al wandelend als tourist in Amsterdam wellicht niet tegen komt. Vooraf besproken na de kritieken gelezen te hebben op IENS. Bijzondere gerechten en de chef bracht zelf een tussengerecht. Niet doorsnee en zeer prettige bediening. Lekkere wijnen. Absolute aanrader |
BCDE 11 januari 2012 | |
Super leuk en goed gegeten in Beulings met 4 personen. Hier kom ik zeker terug. |
Geef zelf je mening over Beulings