Beulings is een uitstekende locatie voor groepen tot en met 26 personen. Ook zijn we tijdens onze sluitingsdagen en tijdens de lunch beschikbaar voor partijen.
We zijn op zoek naar nieuwe parttime collega's in de bediening en in de afwas. Bel 020-3206100 voor nadere informatie.
Verschillende regionale producten in Franse en Italiaans bereidingen verschijnen op de wekelijks wisselde menukaart van restaurant Beulings. Hier draait het om ambachtelijk, hoogstaand en - niet te vergeten - creatief eten. Producten als brood, worst en pasta worden dagelijks vers gemaakt en dat proef je. Tel daar de prettige bediening en knusse setting bij op en een avond uit is compleet!
Zojuist een mail van Iens gekregen dat we Beulings niet mogen noemen als we andere restaurants recenseren. Terecht alleen dat verandert onze mening niet. Dus nogmaals Beulings is de nummer 1 van Amsterdam! Gisteren wezen eten omdat nog maar eens te checken, en ja hoor! Bas en Lisha overtreffen zichzelf weer. En een sommlier die het helemaal gaat maken. Twee gerechten wil ik noemen die ik nooit eerder zo gegeten heb. Eekhoorntjes ijs, Bas hoe verzin je het? Maar wat een lekker gerecht, die mag nog wel een tijdje blijven. En dan de houtduif. Anjou duif is een makkie maar Beulings weet zelfs van deze moeilijke soort iets moois te maken. Als je naar Beulings gaat, geef ze de vrije hand zowel qua gerchten als wijn. Hier eten de sterrenkoks als ze uit eten gaan!
Een uitstekend kleinschalig restaurant op een plekje die je al wandelend als tourist in Amsterdam wellicht niet tegen komt. Vooraf besproken na de kritieken gelezen te hebben op IENS. Bijzondere gerechten en de chef bracht zelf een tussengerecht. Niet doorsnee en zeer prettige bediening. Lekkere wijnen. Absolute aanrader
Afgelopen donderdag met een twintigtal collega's super gegeten bij Beulings. Bedeuning was snel en attent. Eten was (net zoals de vorige keren) erg goed. Bijzondere bierkeuze, wel lekker.