Gezellig restaurantje met een gastvrouw die snapt wat belangrijk is .
Lekkere gerechten waarbij je goed geadviseerd wordt. Bij de leuke inrichting zouden gordijnen of iets anders wat de luid pratende stemmen iets konden dempen welkom zijn. Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.
Altijd super hier! Vrijdagavond eerst een biertje in het cafe ernaast en dan heerlijk genieten op het terras van overheerlijke tapas. Goed en veel voor een leuke prijs. Top, echt een aanrader voor een gezellige en ontspannen avond!
We vinden dit een aanwinst voor Baarn: lekker eten, warme aankleding (misschien een beetje verrassingsloos maar ach, wat doet het ertoe), aardige bediening. Een ongecompliceerd adres om vaak terug te komen.
Gezellig ingericht tapaszaakje.
Met de voorspelbare kleurencombinaties en "typisch" Latijns/Spaanse prulletjes aan de muur.
We waren met ze twee, verder op zaten nog een stelletje, maar ondanks dat het rustig was, had je geen eenzaam gevoel.
De eigenares, tevens bediening is buitengewoon aardig en behulpzaam.
De menukeus is redelijk tot goed, maar verwacht geen wilde verrassing op de kaart.
De porties zijn mag je wel zeggen aan de grote kant. Daar gaan we dus niet over klagen, want de smaak was ook nog eens meer dan goed. Prima wijntje er bij en je hebt een leuke avond.
Bestel niet te veel! Dat is wel een tip,en het roggebroodtaartje wat op de kaart staat.
Wel aardig gevonden, maar veel en veel te zwaar als tapasgerecht, vooral als je laat leiden door het verkleinwoord -taartje.
Nog een klein minpuntje is de afzuiging in de semi-open keuken.
Je kleding mag naar de stomerij de volgende dag.
Dodelijk is trouwens de klapdeur naar het gezellige cafe ernaast...
Zo kom je natuurlijk nooit thuis!
Afgelopen weekend hier voor het eerst gegeten en we hebben genoten. De keuze was uitgebreid en voor ieder wat wils. Prima eten en ook de wijn was prima. De bediening was ok, iets te amicaal misschien maar op zich prima. We komen zeker terug.