zsazsap 26 november 2011 | |
Een bistro zoals die zijn moet. Goede wijn keuze voor een schappelijke prijs, alles wordt vers bereid en als je iets meer of iets minder wilt kan dat ook. Voor €30 pp kom je prima rond met wijn nagerecht en koffie. |
sweetspeed 5 oktober 2011 | |
Beetje lachwekkend eigenlijk; kaart is niet echt in balans. Eetcafe met restaurantprijzen. Dorade in zoutkorst was op zich lekkere maar voor 2 pers echt veel te weinig..1 Dorade met zijn tweetjes delen en dat voor 17 euro pp ?? Kom op hee, een Dorade kost 5 euro inkoop, je kan het overdrijven.
chrizzl 15 juni 2010 | |
Het was een heerlijke avond bij Madame van Dam. Ontvangst, bediening, HET ETEN, bediening, interieur, de wijnen, het terras met tomaten(?)plantjes en sla, het brood vooraf, de prijs... En je moet de chocolademousse proeven, gemaakt met Callebautchocolade. Afgemaakt met een saus van...ja Callebautchocolade. De rumrozijnen zijn ook niet te versmaden. De film die in de planning lag hebben we maar overgeslagen omdat het hier zo fijn toeven was! |
Wouter De Laet - Jessie Thijs 21 februari 2010 | |
Weekendje weg naar Limburg, voor zaterdagavond gereserveerd. Was een reuze meevaller! Echt heel gezellig, knus, leuke muziek, vriendelijk onthaal, gewoon een gemoedelijke sfeer. Grappig interieur, zeker het oude liftje waarmee de drankjes naar boven vliegen! Beperkte kaart, maar overheerlijke gerechten! Vooral goede kwaliteit! Je proeft nog echt alles wat je op je bord krijgt. Wij hadden vooraf lekkere gamba's, als hoofdgerecht de bekende gehaktballen van Jeanne met tomatensausje en een (grote) rib-eye met overheeeeeerlijke aardappeltjes en als toetje een flinke portie chocomousse! Nog wat drankjes vooraf en een fles wijn erbij. En dit alles voor maar 77 EUR. Heel fijn plekje waar we zeker nog eens terug willen komen! |
PKemp 30 juli 2009 | |
Staat bekend voor "home cooking" en vriendelijke bediening.
Proever49834 5 mei 2009 | |
Bouilabaise gegeten bij madam van Dam. Prima en de prijs is uiterst redelijk. Lekker roseetje erbij maakt de het compleet |
H.Damoiseaux 3 mei 2009 | |
Jawel hoor, ze bestaan nog...De "huiskamers", waar gezelligheid, no-nonsence beleid, kwaliteit en vriendelijkheid voorop staan. Absoluut een aanrader... De eigenaars houden de zaak met zijn tweeën soepeltjes draaiend, hebben tijd voor een praatje, leggen keurig netjes uit wat er zoal op het menu staat, en hebben bovenal humor en geduld...waar vind je dat nog?
Geef zelf je mening over Madame van Dam bistrot