Lekker eten én goede wijn erbij drinken? Dat kan bij Restaurant en Wijnhuys Jou & Mij. Het concept is gebaseerd op de factor wijn in combinatie met kleine gerechtjes. Deze worden op elkaar afgestemd waarbij ze alle wijnen door een speciale technologie per glas kunnen schenken. Omdat ze alleen met verse en seizoensgebonden producten werken, is er geen menukaart. Elke dag staat er weer wat anders op het menu. Daardoor blijf je terugkomen.
Bij dit restaurant kun je genieten van een culinair hoogstandje. De gerechten worden met liefde bereid met bijpassende en uitstekende wijnen voor een prima prijs. Het eten is exclusief, maar wel met een gezellig huiskamergevoel. Wij hebben hier nu al twee keer met heel veel plezier gegeten! En gaan onszelf nog heel vaak trakteren op een avond bij jou & mij!
Op 13-4 hebben wij hier gegeten voordat we naar het theater gingen. We hebben ons door de chef laten verrassen met het chefs menu, een 7 gangen diner, waarbij de chef je verrast met wisselende gerechten.
Leuk ook dat de chef van tevoren aan tafel komt om het menu voor te stellen/ toe te lichten, en te vragen of er interesse is in het "chef's verrassingsmenu". Hierbij wordt ook gelijk gevraagd of er rekening gehouden dient te worden met speciale eetwensen (allergieën, of diëten), om hier in het verrassingsmenu rekening mee te houden.
Het verrassingsmenu bestond uit 7 gangen, waarbij de amuses en gerechten elkaar heerlijk afwisselden en in een aangenaam tempo opvolgden.
Door de warme en gezellige aankleding en zoals gezegd de lekkere en afwisselende gerechtjes hebben we 3 uur heerlijk gezeten zonder ons te vervelen. Beiden zijn we grote eters en na die 3 uur hebben we niet het gevoel te kort te zijn gekomen, een heerlijk "vol" gevoel in elk geval.
De bediening is netjes en correct, vraagt regelmatig of alles naar wens is en indien het glas leeg is, ook vrij snel of er nog behoefte is aan een nieuw drankje. Hiervoor hoeft niet om de aandacht gevraagd te worden van de bediening, wat het uit eten net dat stukje aangenamer maakt, er wordt echt goed voor je gezorgd. Leuk detail is ook dat de chef bij de laatste gang van het diner zelf de gang naar tafel brengt en vraagt of alles naar wens is geweest. Dat was het bij ons zeer zeker, daarom ook dat deze review naar ons idee zeer goed op zijn plaats is.
Wij gaan zeker nog een keer terug om ons wederom te laten verrassen door de chef.
In Enschede heb ik nog nooit zo goed gegeten als hier. De bediening was goed, het eten perfect bereid en de wijnkeuze bij het hoofdgerecht was heel erg goed. Wij komen zeker terug!
Wij hebben een uitstekende avond gehad bij Jou & Mij. De prijs/kwaliteit verhouding van het Chef's Menu is ongelofelijk goed, de bediening heel netjes en correct. We waren de laatste gasten van de avond, en zijn op uitnodiging nog even blijven hangen voor een drankje, erg gezellig! Wij komen zeker terug.
De bediening was erg jong en extreem onervare. Toen de ervaren bediening kwam was het leed niet meer te herstellen. Het eten was niet slecht, zeker niet top maar OK.
Geef zelf je mening over Restaurant en Wijnhuys Jou & Mij