KeukenFrans, Bistro & Hollands
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

jwalstra jwalstra 6 februari 2012

Leuk gezellige bistro waar je echt heerlijk kunt eten met NB bijpassend bier. De kok heeft zich verdiept in dit gerstenat en hierdoor goed advies welk bier bij welk gerecht. Helaas niet veel keus uit speciaalbieren maar wel het juist op voorraad met juiste advies.Eten was echt heerlijk voorgerecht met geitenkaas in een hardgebakken bladerdeeg. hoofdgerecht spande de kroon echt super kalfslever met spek en ui. Met bijpassend een nog op voorraad zijn de Texelse bok. Bediening erg voorkomen en vriendelijk en behulpzaam en doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Ik voelde me een echte gast en ook als zodanig behandeld. super. Meteen heen de volgende keer als ik weer in Zwolle ben en moet eten. Dat beroerde parkeren (voor iemand die onbekend is in Zwolle) een stukje lopen en eventueel behoorlijk stuk omrijden en even afzien is de moeite waard om hier eens te gaan eten. (ook bij -7Gr. C.)

Roeland Roeland 1 december 2011

Afgelopen week heerlijk gegeten met hele gezin.
De kids (5 en 7 jr) kregen een sate met apart heerlijke groenten. Ze zijn dol op patat en hier kregen ze zelfgemaakte friet en vonden het helemaal geweldig. Alles opgegeten!
Wij namen vooraf de Steak Tartare en een soepje, hoofdgerecht was kalfslever en tournedos en als toetje de creme brulee. Bij voor- en hoofdgerecht namen we iedere keer de geadviseerde wijn en was prima.
Goede sfeer en heerlijk gezeten en gegeten!

Pieter Dijkstra Pieter Dijkstra 18 augustus 2011

Bonne Femme is een restaurant waar alles gaat zoals het hoort en dat is lang niet vanzelfsprekend in horecaland. Personeel om verliefd op te worden: mensen die weten waarover ze het hebben en de indruk wekken de hele dag te hebben gewacht tot jíj binnenkwam. Heel klantvriendelijk, attent, dat laat allemaal niets te wensen over.
Het eten is lekker, met zorg klaargemaakt en de porties zijn ruim, maar niet tè.
De naam bistro mag herinneren aan de jaren zeventig, Bonne Femme is echt van deze tijd en de reis naar Zwolle waard

HHans HHans 11 april 2011

Lekker gegeten met een goede mosterdsoep vooraf. De zalm was prima, niet te gaar en er werden heerlijke frietjes bij geserveerd. vriendelijke en snelle bediening in een gezellig restaurant.

Fransje038 Fransje038 17 februari 2011

Een super heerlijke bistro. Eten zoals het in een bistro hoort te zijn. Eerlijk en vers

Geef zelf je mening over Bistro Bonne Femme

Maandagvan 17:00 tot 21:00