Ik herken de negatieve opmerkingen van anderen helemaal niet. Ik kom hier bijna wekelijks en kan alleen maar zeggen dat de kwaliteit van het eten erg goed is, ruime keuze en erg goed afgewerkte gerechten. Bovendien heel erg vriendelijke eigenaars en personeel. Voor mij dus zeker een aanrader in deze regio en erg gezellig!!!!!!!!!
We hebben vroegtijdig bij de Biesenhof gereserveerd voor een groep van 14 personen, helaas door onbekende oorzaak wordt het geannuleerd. Dat kan gebeuren maar dan moet je het wel even netjes aan je klant doorgeven. wij zullen hier niet meer komen, zo ga je niet met gasten om.
Twee keer geweest, beide keren bijzonder lang moeten wachten voordat iemand op het idee komt een eerste bestelling op te nemen. Ze lopen wel aan de lopende band lang. Als je met de hond binnenkomt zijn ze er meteen bij om te zeggen waar je niet mag zitten, maar aangeven waar een tafeltje vrij is zit er niet in.
Als je dan eindelijk je drankje hebt krijg je het meteen 2 keer, slecht georganiseerd dus. Bij afrekenen weten ze niet wat je gehad hebt (1 koffie en 1 chocomel). Veel gegoochel met de kassa, vervolgens kan het personeel niet rekenen. Ik heb me genoeg geƫrgerd, we lopen een jaartje door naar de bokkenrijder en proberen dan misschien nog eens.