7.6

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Video
San Siro over zichzelf

San Siro, naast het stadhuis in het centrum van Utrecht. Een parel in de binnenstad! Heerlijk genieten van een ontspannen sfeer, fantastische wijnen en heerlijk eten.

1 2 3 4 ... 12 ouder »

Gertjan3771 Gertjan3771 20 mei 2012

Lekkere en originele gerechten, bediening gastvrij, sfeervolle omgeving en heerlijke wijnen. Wel enigszins aan de prijs.

Jmdebruin Jmdebruin 19 maart 2012

Zo goed als het eten is, zo slecht was de bediening in dit restaurant.
Op zondag gingen wij met z'n vieren een borrel drinken en een late lunch doen. Na een hartelijke begroeting kwam hetzelfde meisje naar ons toe en vertelde ons dat op zondag de lunchkaart niet van kracht was, maar dat er een speciale kaart was.
Ze noemde enkele gerechten en een prijs en wachtte onze bestelling af. Enigszins overrompeld vroegen wij naar de kaart zodat we even konden kijken en nadenken, een geƫrgerde zucht was haar reactie: 'jahoor, ik kan de kaart wel even halen als jullie dat willen.'
We kregen de kaart en hebben haar nooit meer gezien. De bestelling hebben wij zelf aan de bar moeten doen na lang wachten, deze werd vervolgens door een ander (wel erg vriendelijk) meisje gebracht. Daarna werden wij weer vergeten, dus werd na afloop de koffie aan de bar besteld. Na een tweede keer vragen kwam het eerste meisje weer 'Ik was het even vergeten, sorry hoor'.
Jammer dat een restaurant dat zulk goed eten serveert zo'n slechte bediening heeft.
Samenvattend: het eten is subliem. De bediening matig. Dit laatste is vooral verpest door een van de twee meisjes, het tweede meisje was erg vriendelijk en deed veel meer haar best.

Vlegel Vlegel 12 maart 2012

Gaan eten in het kader van de Restaurantweek, 3-gangen verrassingsmenu. Goede ontvangst, vriendelijk en attent personeel die ook voldoende kennis had van het eten. Zeer alert op bijv. lege glazen, maar absoluut niet opdringerig. Wachttijden tussen de maaltijden alleszins redelijk. Eten erg lekker, goede smaakcombinaties, en het zag er heel erg mooi opgemaakt uit. Er werd goed rekening gehouden met vegetariers en er was ruimte om aan te geven als je iets niet wilde of mocht eten. Goede sfeer, mooie aankleding, rustige muziek. Enige minpuntje was dat het wel ontzettend warm was in het restaurant. Zeker een aanrader!!

bart16 bart16 10 maart 2012

Gisteren sinds zes maanden weer eens gegeten bij San Siro en het was waanzinnig. De wijnen zijn super en scherp geprijsd en het eten was subliem! IK ben een behoorlijke zeurpiet en verwend met sterrenrestaurants en San Siro tipt daar met gemak aan. Grote klasse Chris!

mirjam3 mirjam3 11 februari 2012

Wij zijn hier per ongeluk terecht gekomen, na een teleurstelling in een andere restaurant. Wat was dit een verrassing! Onze hele avond was weer goed. Zowel de keuken als de bediening verstaan hun vak en dat alles voor een vriendelijke prijs.
Voor de zekerheid later nog een keer gaan proeven en weer niet teleurgesteld,jammer dat we niet om de hoek wonen. ;)
Echt een aanrader!

aernst17 aernst17 26 januari 2012

Heerlijk eten, vriendelijke bediening en prettige sfeer. Naderhand nog twee keer geprobeerd op zondagmiddag hier te gaan eten. Hoewel ze zeggen open te zijn, stond ik twee keer voor een dichte deur.

Proever15924 Proever15924 24 januari 2012

Vorige week woensdag hier gegeten met 2 personen. Erg lekker. De kaart heeft wat minder standaard zaken er op staan en daar ga ik voor uit eten. Bediening was soms een tikkeltje traag. Het was volgens mij onverwacht toch nog druk geworden. de dame en later ook heer waren wel zeer vriendelijk en hadden verstand van hun werk. Erg prettig vond ik dat ook de betere wijnen per glas te verkrijgen waren. Van binnen ziet het er netjes uit en je zit ook niet op elkaars lip. Een aanrader als je echt even uit eten wilt , voor en hoofd en 2 glazen wijn en fris. 75 euro. Prima prijs in verhouding tot kwaliteit.

genieter2401 genieter2401 24 januari 2012

Heerlijke zaak om te genieten! M een lekker gla/fless wijn met wat hapjes je zondagmiddag doorkomen of heerlijk eten in het restaurant. De (Italiaanse) gerechten met veel gerijpte smaken zijn zeer aan te raden. Personeel is goed, maar de studentes zijn soms erg met andere dingen bezig.

Michele2 Michele2 5 december 2011

We hebben gisteravond heerlijk gegeten! Het restaurant is vrij klein en gezellig, mooi aangekleed. We wisten niet dat ze op zondagavond niet met een menukaart werken, maar dat maakt niets uit! Je kiest het aantal gangen en uiteraard vragen ze of je iets niet lust. Vervolgens krijg je grote schalen met kleine hapjes. Zo werd elke gang dmv circa 5 voortreffelijke mini-gerechtjes geserveerd. Na het voor- en hoofdgerecht hebben we alsnog ook gekozen voor het dessert: omdat de eerste 2 gangen zo heerlijk waren, maar ook omdat het allemaal niet te veel is. Heerlijke wijnen gedronken: een verrassende Verdicchio en een fluwelige Merlot....mmmmm...Heel aardige en kundige bediening. Al met al een topavond gehad!

Proever40088 Proever40088 27 november 2011

Prima gegeten (wederom), wijnkaart is uitstekend, laat je vooral inlichten over de wijnen, er staan hele dure op de kaart maar buiten de wijnkaart zijn er hele mooie pareltjes voor schappelijke prijzen te verkrijgen. Diner was erg goed, daarbij opgeteld de goede sfeer leidt tot een gegarandeerd goede avond.

1 2 3 4 ... 12 ouder »

Geef zelf je mening over San Siro