San Siro doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
Gertjan3771 20 mei 2012 | |
Lekkere en originele gerechten, bediening gastvrij, sfeervolle omgeving en heerlijke wijnen. Wel enigszins aan de prijs. |
Jmdebruin 19 maart 2012 | |
Zo goed als het eten is, zo slecht was de bediening in dit restaurant.
Vlegel 12 maart 2012 | |
Gaan eten in het kader van de Restaurantweek, 3-gangen verrassingsmenu. Goede ontvangst, vriendelijk en attent personeel die ook voldoende kennis had van het eten. Zeer alert op bijv. lege glazen, maar absoluut niet opdringerig. Wachttijden tussen de maaltijden alleszins redelijk. Eten erg lekker, goede smaakcombinaties, en het zag er heel erg mooi opgemaakt uit. Er werd goed rekening gehouden met vegetariers en er was ruimte om aan te geven als je iets niet wilde of mocht eten. Goede sfeer, mooie aankleding, rustige muziek. Enige minpuntje was dat het wel ontzettend warm was in het restaurant. Zeker een aanrader!! |
bart16 10 maart 2012 | |
Gisteren sinds zes maanden weer eens gegeten bij San Siro en het was waanzinnig. De wijnen zijn super en scherp geprijsd en het eten was subliem! IK ben een behoorlijke zeurpiet en verwend met sterrenrestaurants en San Siro tipt daar met gemak aan. Grote klasse Chris! |
mirjam3 11 februari 2012 | |
Wij zijn hier per ongeluk terecht gekomen, na een teleurstelling in een andere restaurant. Wat was dit een verrassing! Onze hele avond was weer goed. Zowel de keuken als de bediening verstaan hun vak en dat alles voor een vriendelijke prijs.
aernst17 26 januari 2012 | |
Heerlijk eten, vriendelijke bediening en prettige sfeer. Naderhand nog twee keer geprobeerd op zondagmiddag hier te gaan eten. Hoewel ze zeggen open te zijn, stond ik twee keer voor een dichte deur. |
Proever15924 24 januari 2012 | |
Vorige week woensdag hier gegeten met 2 personen. Erg lekker. De kaart heeft wat minder standaard zaken er op staan en daar ga ik voor uit eten. Bediening was soms een tikkeltje traag. Het was volgens mij onverwacht toch nog druk geworden. de dame en later ook heer waren wel zeer vriendelijk en hadden verstand van hun werk. Erg prettig vond ik dat ook de betere wijnen per glas te verkrijgen waren. Van binnen ziet het er netjes uit en je zit ook niet op elkaars lip. Een aanrader als je echt even uit eten wilt , voor en hoofd en 2 glazen wijn en fris. 75 euro. Prima prijs in verhouding tot kwaliteit. |
genieter2401 24 januari 2012 | |
Heerlijke zaak om te genieten! M een lekker gla/fless wijn met wat hapjes je zondagmiddag doorkomen of heerlijk eten in het restaurant. De (Italiaanse) gerechten met veel gerijpte smaken zijn zeer aan te raden. Personeel is goed, maar de studentes zijn soms erg met andere dingen bezig. |
Michele2 5 december 2011 | |
We hebben gisteravond heerlijk gegeten! Het restaurant is vrij klein en gezellig, mooi aangekleed. We wisten niet dat ze op zondagavond niet met een menukaart werken, maar dat maakt niets uit! Je kiest het aantal gangen en uiteraard vragen ze of je iets niet lust. Vervolgens krijg je grote schalen met kleine hapjes. Zo werd elke gang dmv circa 5 voortreffelijke mini-gerechtjes geserveerd. Na het voor- en hoofdgerecht hebben we alsnog ook gekozen voor het dessert: omdat de eerste 2 gangen zo heerlijk waren, maar ook omdat het allemaal niet te veel is. Heerlijke wijnen gedronken: een verrassende Verdicchio en een fluwelige Merlot....mmmmm...Heel aardige en kundige bediening. Al met al een topavond gehad! |
Proever40088 27 november 2011 | |
Prima gegeten (wederom), wijnkaart is uitstekend, laat je vooral inlichten over de wijnen, er staan hele dure op de kaart maar buiten de wijnkaart zijn er hele mooie pareltjes voor schappelijke prijzen te verkrijgen. Diner was erg goed, daarbij opgeteld de goede sfeer leidt tot een gegarandeerd goede avond. |
Geef zelf je mening over San Siro