Ellen239 27 april 2012 | |
Een paar weken geleden fantastisch gegeten in Librije's Zusje! leuke locatie, super bediening en natuurlijk geweldig lekker eten met veel leuke verrassingen in het menu. Heerlijke avond gehad en tja, toch betaalbaarder dan de Librije zelf. |
martijn12345678 21 april 2012 | |
Dit is duidelijk de top van Nederland qua originaliteit van de gerechten. Wij waren te gast op een huwelijk en hebben genoten van het fantastische finger food en geweldig diner! Ook de bediening was goed ondanks het grote gezelschap. |
rogierr 13 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten, maar vooral onder de indruk van de wijze waarop de bediening is georganiseerd en geïnstrueerd . Voor veel horeca ondernemers zou het lonen eens goed rond te kijken en een lesje in verkoop en service te ondergaan. |
Ewamarta 9 maart 2012 | |
De verwachtingen waren hoog. Daarom teleurgesteld. Alles was gewoon correct, maar niet bijzonder. Geen "wouw effect" en daar hebben we op gerekend. |
VISHAL 13 februari 2012 | |
Wat een feest om te eten bij het Zusje. Amuses, menu, wijnarrangement...alles klopte. Heerlijk om verrast te worden met culinaire grapjes, spannende combinaties en goede wijn. De bediening is erg goed. Prijs-kwaliteitverhouding is ook prima. En de binnentuin, een prima idee. Kortom, wij komen hier zeker weer terug. |
Limi 27 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten en gedronken met 5 dames waarbij ook goed rekening werd gehouden met dieetwensen e.d. Men was daar al van op de hoogte bij binnenkomst, maar men kwam dat nog extra checken om er goed rekening mee te houden. Personeel was heel voorkomend, eten was subliem en met een heerlijke twist. |
Mrs.M. 17 januari 2012 | |
We hebben genoten van een speciale lunch bij Librije's zusje. De bediening was geweldig attent. Het bijpassende wijnarrangement was uitstekend.
bee1 16 januari 2012 | |
Ook kennis gemaakt via een NS actie. Heerlijk gegeten, fantasievol opgediend (op takken, in boompjes, keien etc.) alles keurig verzorgd en van het begin tot het einde vriendelijk en gastvrij onthaald. Het gebouw, een oude vrouwengevangenis is erg mooi en sfeervol omgebouwd en de binnenplaats is overkapt en gezellig ingericht (ook leuk voor de rokers in het gezelschap). Het menu was smaakvol en verrassend met een mooie afwisseling in ingredienten. |
Flan 12 januari 2012 | |
Gebruik gemaakt van het aanlokkelijke NS luncharrangement (39 Euro). Zeer hartelijke ontvangst. We waren echt nieuwsgierig of het Zusje ook voor deze prijs haar naam en faam zou waarmaken. We werden verrast door een aantal zeer smakelijke amuses. Het voorgerecht, tartaar van rauwe zalm, en de kalfssucade waren verrukkelijk. Het nagerecht was een plaatje. De aanvullende rekening voor aperatief, wijn en koffie was zeer schappelijk.
koenmol 21 december 2011 | |
Heerlijk gegeten en uitstekende service! Je voelt je echt gast hier. Zeker voor herhaling vatbaar, al gaan we volgende keer misschien wel voor de "echte" librije-beleving. |
Geef zelf je mening over Librije's Zusje