Heerlijk gegeten, uitgebreid aanbod van Vis en Vlees-Steaks op de nieuwe kaart, en niet te vergeten gedronken, de huiswijn is zeker aan te bevelen! Een echt CHILL "Steakhouse", een sfeer die je gewoon moet ervaren zittend bij de openhaard, en wat een toegewijde bediening...
Prijs - kwaliteit TOP; Wij komen hier zeker terug!
Van de zomer hier heerlijk een keer het 3-gangen verrassingsmenu uitgeprobeerd. Leuk terras en smakelijke gerechten met verrassende combinaties. Het hoofdgerecht van eendenborst met foie gras was om je vingers bij af te likken! Ook de aardbeien-romanoff is een echte aanrader. Portie-grootte was perfect voor een drie gangen menu. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
Perfecte entourage. Alleen jammer van de keuken. Geen brood of toast bij het voorgerecht. Alleen tegen forse betaling. Bij het hoofdgerecht alleen een beetje gemengde sla en aardappelen. Desserts leken nergens op. Kinderijsjes van niks. Beetje vanille-ijs met een parasolletje en chocoladesmeertjes op het bord van een ander gerecht. Een gegrilde ananasschijf met niet voorradig perzikijs. Daarvoor in de plaats een half!!! bolletje aardbeienijs. Beetje jammer.
"BizzaRo’s serveert alle vis- en vleesgerechten met verse groenten en salade,
gebakken aardappeltjes of friet of een gepofte aardappel" Ik heb geen groente gezien